Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Dorii 20:47, 25 lip 2021

Och, ach, pięknie
sylwia_slomc... 20:49, 25 lip 2021

a w drodze powrotnej ściganie się z trąbą było i problemy z przejazdem przez zalane drogi

tak, że dzień był pełen atrakcji nie tylko ogrodowych, ale to chyba tak dla równowagi po tej ilości piękna
Gardenarium 07:48, 26 lip 2021

Sylwia, gunnera żyje, czeka i już mamy plan gdzie posadzić.

Instagram Ogrodowiska
KasiaBawaria 09:04, 26 lip 2021

Uwielbiam tu przesiadywac i mam nadzieje, ze kiedys zobacze ogrod na zywo.
sylwia_slomc... 09:47, 26 lip 2021

Gardenarium napisał(a)
Sylwia, gunnera żyje, czeka i już mamy plan gdzie posadzić.
Powinna być fajnie ukorzeniona bo sadzona w doniczkę jesienią
Agatorek 19:32, 26 lip 2021

Sylwia, świetne fotki
Za każdym razem, jak ktoś wstawia zdjęcia, to widzę inny ogród.
Gosialuk 23:07, 26 lip 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

Prześliczne te białe przetacznikowce. No chyba, że to przetaczniki. Jaka to odmiana? A to różowe obok to rdest himalajski i co jeszcze? Bardzo podoba mi się to zestawienie.
No to już pora na ostatnią porcję zdjęć, bo za chwilę będą nieaktualne, zakwitnie coś innego
Detale wyjątkowe, a zestawienia roślin nie raz i nie dwa mnie zaskoczyły

I jeszcze odmianę tych przetacznikowców jeśli to możliwe prosiłabym. Powoli je zaczynam kolekcjonować.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

zawitka 07:36, 28 lip 2021

Ekstra zdjęcia Dziewczyny zrobiły ależ to się zmieniło ---no mus obejrzeć w realu. Pozdrawiam ;d
Agania 16:57, 28 lip 2021

Co by można było napisać o ogrodzie Danusi i Witka co nie zostało jeszcze powiedziane.....
Ogród z ogromnym potencjałem, niezmiernie ciekawy i zaskakujący, pełen inspiracji i niespodziewanych połączeń, z mnóstwem dekoracji i aranżacji, ogród w który włożono całe serce, czas i zaangażowanie, miejsce realizacji marzeń, ale i wypoczynku, pobudzenie zmysłów, cała gama doznań, z duszą i własnym charakterem.
Zapraszam na pierwszą cześć pewnie z wielu bo zdjęć nacykałam jak wariatka, a teraz nie potrafię zrezygnować z żadnego, w każdym kąciku pięknie
Gospodarzom jeszcze raz buziaki i podziękowania ślemy

Nic dodać nic ująć jest przepięknie, ogród coraz większy i coraz więcej klimatów, staw i kurki łapią za serce

Danusiu w jakiej masz odmianie judaszowca, ma cudowny kolor, podobno Ruby Falls latem zielenieje czy to możliwe, twój ma cudowną barwę w kolorze wina
Gardenarium 17:12, 28 lip 2021

To Ruby więc nie zielenieje Jest na słońcu na diabelskiej rabacie, włąśnie dosadzam krokosmię Lucifer

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies