Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Martka 12:10, 11 paź 2021

Mróz za szybko, ale nie ma rady na naturę. Cieszę się, że mogłam zobaczyć Twoje dalie we wrześniu. Wyjątkowe okazy i zestawienia. Super, że wyprzedaż dała tyle radości obu stronom. Porządki nam zawsze dobrze robią  Mam nadzieję, że jeszcze coś zostało na półeczkach, będę na zamknięcie sezonu w niedzielę, Zapewne druciany ptaszek odfrunął... ale upoluję coś równie miłego. Wgłębionego jestem bardzo ciekawa. Powodzenia w dosadzaniu cebulek

Gardenarium 21:13, 11 paź 2021

Marto, oba ptaszki pofrunęły Ale dostawiam na weekend nowe rzeczy- poszukam coś ciekawego. Dużo jeszcze drobiazgów.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:14, 11 paź 2021

Haniu, powiem, że faktycznie dalie mam w masie, ale jak patrzyliśmy w weekend z odwiedzającymi, to nawet zmrożone super się prezentują. Taka rabata robi wrażenie innym kolorem. Muszę jutro zrobić zdjęcie.

Instagram Ogrodowiska
hankaandrus_44 21:28, 11 paź 2021

Nie da się ukryć faktu, że zielony sezon nam się kończy. Życzę, żeby jeszcze kilkanaście dni było babiego lata, a w listopadzie wiadomo: szaruga. Ale od nas zależy jak sobie tę szarość zaaranżujemy. Ja ogród zamykam na kluczyk, a i tak intruzi się trafiają.
Może jeszcze jakiś wypad do lasu, albo nad morze w sprzyjającym czasie.

Życzę zdrowia przede wszystkim.
basia3012 23:42, 11 paź 2021

Gardenarium napisał(a)
Tak Basiu było. Moc radości z posiadania nowych/starych rzeczy Fajnie jest odnaleźć się z drugiej strony "lady" - jako sprzedający, bo od wielu lat byłam tylko kupującym.

Tyle ludzi zostało uszczęśliwionych. Za tydzień ostatni weekend wyprzedaży i ostatnie dni otwarte.

U nas był już mróz i dalie zmrożone, trzeba wykopywać. Czeka mnie masa roboty. No i kolejne tulipany do sadzenia czekają w taczce.

Bardzo się cieszę, że obie strony są zadowolone. Jak wieść się rozniesie, że takie cudeńka można tu znaleźć to nie opędzisz się od chętnych.
U nas też zimno w nocy, nawet -3 było. A w dzień cieplutko ale oczywiście w ciepłym polarze i czapce najlepiej.
BASIA8 08:37, 12 paź 2021

Danuś pięknie u Was jarmark świetna sprawa ładne rzeczy można kupić Buziaki wielkie.
Basieksp 09:25, 12 paź 2021

Piękne te wszystkie rzeczyfajna sprawa z tą wyprzedażą pozdrawiam
inka74 11:18, 12 paź 2021

Staw ozdobny - PRZEPIĘKNY! Ale u ciebie od ostatniego roku się zmieniło. Z ogromną przyjemnością znowu odwiedzę ogród jak będą kwitły róże w nowej części.
Gardenarium 19:17, 12 paź 2021

Wsadziłam 7 wczoraj kupionych róż, nie wytrzymałam i wsadziłam. Reszta później. Mam takie stare róże w donicach, tułają się pod namiotem, nareszcie dostaną dobej ziemi. Przygotowane modelowo jest stanowisko dla róż.

Instagram Ogrodowiska
Martka 19:21, 12 paź 2021

Brawo Podzielam radość
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies