Skąd ja to znam Kompostownik mega rozmiarów bo i ogród taki Danusiu, a jakieś boczne napowietrzanie tego kompostu będzie? Bo ściany pełne widzę, czy to będzie kompostowanie na ciepło pod folią?
Ależ sie rozpędziłaś z pisaniem - normalnie tryskasz energią
I insta i zmianyi wnuki i nowe zwierzaki, dzieje się niesamowicie u Ciebie, ależ super!!
Tak trzymać i tylko byle zdrowie Wam wszystkim dopisywało!
Zapuściłam korzenie w "książkowy warzywnik" i przepadłam...co temat, to ciekawsze informacje, no i te piękne ilustracje...Jedynie szkoda, że tekst pisany jest małą i dość bladą cieniutką czcionką...muszę zakładać okulary...a cała reszta jest naprawdę trafiona w punkt... Pozdrawiam wszystkich pracusiów tego ogrodu...
Wiem Danusiu, że wydawnictwo ma swoje wypracowane normy, do których się stosują.
Twoje Książki stały się dla mnie bardzo cennymi poradnikami i chociaż mój ogród z każdym rokiem "dojrzewa" i "dorośleje", to i tak dość często zaglądam, gdy poszukuję porady w danym momencie. Przesyłam pozdrowienia i dużo zdrowia życzę.
Mam też nadzieję, że latem uda mi się odwiedzić Przypki...
Rozmawialiśmy w wydawnictwie, że kiedyś wydali książkę "dla emerytów" żeby nie musieli zakładać okularów oczywiście bez obrazy, bo sama też jestem emerytką i muszę w okularach, ale książka musiałaby być bardzo obszerna... Chyba dwa tomy by się uzbierało.
Ja jestem takim "młodym i niedoświadczonym" ogrodnikiem i bardzo się cieszę, że otworzyliście się na IG, jest dla mnie przystępny i cieszę się jak mogę na bieżąco obserwować swoich ulubieńców, ale oczywiście doceniam wkład jaki wszyscy użytkownicy wkładają w to miejsce i chętnie tu zaglądam - to jedyne miejsce gdzie wnikliwie mogę wgłębić się w temat i w jednym miejscu jest opinia kilku osób, poza tym ważne są dla mnie nazwy konkretnych odmian, a na IG to często "słodkie zdjęcia" bez nazw, które dla mnie nic nie wnoszą. Także kibicuję i doceniam wielki wkład pracy i to ze godzą Państwo pracę w ogrodzie z czasem dla nas. Obie książki Pani Danusi przeczytane, czekam na kolejne. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na IG i nie tylko