Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Kim 11:48, 14 lip 2019

Pięknie
basia3012 11:56, 14 lip 2019

Bardzo pięknie wszystko wygląda. Kwitnąco i kolorowo. Nowe inwestycje bardzo ciekawe.
Pozdrawiam.
Gardenarium 12:05, 14 lip 2019

Przede wszystkim cieszy zmienność, kolory, zapachy i odgłosy.

W Komorowie pieją non stop koguty (skrzeczą złośliwie) i szczekają psy, krzyczą dzieci. A tutaj słyszę odgłosy przyrody, czyli ptaki, żaby i świerszcze. Pluskanie wody. I wiatr. Czasem dzwonek zadzwoni, bo drzewo się kołysze.

Chce się tutaj po prostu być

Instagram Ogrodowiska
basia3012 14:40, 14 lip 2019

Mnie też takie odgłosy przyrody zachwycają.
Milka 16:36, 14 lip 2019

Fantastyczna dawka zdjęć, niemal mnie zmobilizowała do pracy, bo leje. Cudnie, cudnie
Rumianka 18:14, 14 lip 2019

Fantastyczny ogród tworzysz Kochana... Jestem zachwycona postępami prac...W tym sezonie też siedzę więcej na działce niż w domu...właśnie wsłuchując się w odgłosy przyrody...zachciało mi się spokoju i wyciszenia...>
gosika67 18:21, 14 lip 2019

Piękna porcja zdjęć, podobają mi się donice, wszystkie. bez wyjątku i to co się w nich mieści. Pozdrawiam letnio.
KasiaLangier 18:44, 14 lip 2019

Gardenarium napisał(a)
Przede wszystkim cieszy zmienność, kolory, zapachy i odgłosy.

W Komorowie pieją non stop koguty (skrzeczą złośliwie) i szczekają psy, krzyczą dzieci. A tutaj słyszę odgłosy przyrody, czyli ptaki, żaby i świerszcze. Pluskanie wody. I wiatr. Czasem dzwonek zadzwoni, bo drzewo się kołysze.

Chce się tutaj po prostu być

Powiedziałaś to co dla mnie jest sednem Uwielbiam te odgłosy ogrodu i zapachy.. postępy prac robią wrażenie, ale najważniejsze jest to, ze się tym cieszysz . Gratuluje postępów w odchudzaniu, ale warto pamiętać, żeby nie zachwiać równowagi
Gruszka_na_w... 22:35, 14 lip 2019

Gdyby zapytano mnie jak wygląda raj, to te zdjęcia byłyby znakomitą odpowiedzią.
Piękne dzieło!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ElzbietaFranka 22:35, 14 lip 2019

Gardenarium napisał(a)

Lilie bardzo ładnie się rozrosły w tym roku, tfu aby nie zapeszyc.
Danusiu czy dałaś im jakiś nawóz (korki) na start. Pytam bo rewelacyjnie rosną. Czy one posadzone w donicach?
Moje po wczorajszym gradzie mają liście jak sito też były ładne, wypietrzaly się, duże jak talerze.