Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Basilikum 07:20, 22 lip 2019

Danus przepieknie
Te ozdoby szklane jak z Bawarskiego Lasu, u nas takie produkuja.

Wyprodukowalam perovskia i tak sie zastanawaiam z czym ja posadzic a u Ciebie takie ladne polaczenie.
Anda 08:25, 22 lip 2019

Cudownie u Ciebie jak zwykle. Piękne kompozycje. Fontanna prześliczna.
Poczekam tak jeszcze 5 lat i przyjadę obejrzeć Twój ogród na żywo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Sebek 09:15, 22 lip 2019

W pawilonie teraz będzie można mieszkac, skoro ma już ogrzewanie
Rabaty wyglądają zjawiskowo - pięknie tam jest! Marzy mi się kolejna wizyta końcem lata
Kokesz 10:32, 22 lip 2019

Pięknie brak słów, żeby opisać Twój ogród, chyba nie ma drugiego takiego w Polsce a raczej na pewno nie ma
Doranma 12:21, 22 lip 2019

Gardenarium napisał(a)

Danusiu, działacie z prawdziwym rozmachem, mogę tylko wzdychać i podziwiać ☺
Zaintrygowała mnie powyższa rabata - co stanowi towarzystwo dla hortensji oprócz rozchodników i jakiejś trawki? Czy ona ma wystawę południową? Możesz ją pokazać na wprost? Pozdrawiam ☺
Rumianka 12:28, 22 lip 2019

Już nie potrafię znaleźć słów, które oddałyby piękno tego magicznego miejsca...Danuś jesteś niesamowicie zdolną i kreatywną osobą...Twoje pomysły nie mają granic... PIĘKNIE!!!
Pszczelarnia 14:22, 22 lip 2019

Danusiu, jak zakwitną te kosmosy kołysane wiatrem, to trzeba tam więcej leżaczków.

Czarne otoczenie oranżerii bardzo mi się podoba, z charakterem.

Nietuzinkowe i odważne.

inka74 14:32, 22 lip 2019

Taras z odzysku bardzo ale to bardzo mi się podoba. I pomysł z fontanną - super!
Gardenarium 15:40, 22 lip 2019

Basilikum napisał(a)
Danus przepieknie
Te ozdoby szklane jak z Bawarskiego Lasu, u nas takie produkuja.

Wyprodukowalam perovskia i tak sie zastanawaiam z czym ja posadzic a u Ciebie takie ladne polaczenie.

Z szałwiami ciemnogranatowymi, z lawendą, z astrami jesiennymi, koniecznie różne odcienie niebieskości i fioletu.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:44, 22 lip 2019

Doranma napisał(a)

Danusiu, działacie z prawdziwym rozmachem, mogę tylko wzdychać i podziwiać ☺
Zaintrygowała mnie powyższa rabata - co stanowi towarzystwo dla hortensji oprócz rozchodników i jakiejś trawki? Czy ona ma wystawę południową? Możesz ją pokazać na wprost? Pozdrawiam ☺

Było

Floksy, monardy, róże, przetacznikowce, rutewki, sadźce, dzwonki, rozchodniki, kozłki lekarskie.

Ta strona jest w zasadzie północna, od drugiej strony słońce wysoko i doświetla.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies