Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

kaisog1 22:38, 29 cze 2018

Gardenarium napisał(a)
Dzięki Gosia za sesję

niezamaco Polecam się ...ładnie wyszło
kaisog1 22:44, 29 cze 2018

a ja jeszcze wrzucę miejsce "kawowania" i cudnie falującą hakone ...

UlaB 23:00, 29 cze 2018

Gardenarium napisał(a)

Już mam takie, mają niesamowity kolor. Takich plam nigdy za wiele. Teraz kombinuję, gdzie będą pasowały.

Chyba mam w takim kolorze ale miniaturowe (maja 25 cmwysokosci) - pisze chyba bo po zdjeciach trudno ocenic.
W tym, a przynajmniej bardzo zblizonym kolorze mam piżmówke Dinky - pierwszy sezon ale juz pokazała wiechy - cyba sie polubimy. Swieci z daleka, jak na razie polecam jesli nie masz.
Gardenarium 23:16, 29 cze 2018

Dzięki za polecenie, na pewno poszukam. Mam nieco podobną, takie drobne ciemne kwiaty w bukietach.

Instagram Ogrodowiska
Urszulla 23:53, 29 cze 2018

Nawet zestawienie zieleni jest wyjątkowe
I moje ulubione fiolety w cudnych połączeniach
Betka 01:28, 30 cze 2018

Oj Danusiu zakochać się można w tyk kolorach!!! Przechodnie! A jeszcze jak wiatr nimi miotał to musiało uroczo wyglądać!
Jestem bardzo szczęśliwa że masz ten drugi ogród... Mam wrażenie że odżyłas ogrodowo! Trzymam kciuki za kazdą nowa rabate za Was żebyście byli z siebie dumni z siebie! Co tu pisać MACIE TEN DRYG!!
Pozdrawiam

FOTKI PIĘKNE SESJA TAKŻE
Sebek 08:06, 30 cze 2018

Jest przepięknie
Uśmiałem się z zakupów - pamiętasz moje mikro auto? 170 traw do niego weszło Dwumetrowe drzewo tez wiozłem
Gardenarium 19:38, 30 cze 2018

Betka napisał(a)
Oj Danusiu zakochać się można w tych kolorach!!! Przechodnie! A jeszcze jak wiatr nimi miotał to musiało uroczo wyglądać!
Jestem bardzo szczęśliwa że masz ten drugi ogród... Mam wrażenie że odżyłas ogrodowo! Trzymam kciuki za kazdą nowa rabate za Was żebyście byli z siebie dumni z siebie! Co tu pisać MACIE TEN DRYG!!
Pozdrawiam

FOTKI PIĘKNE SESJA TAKŻE

Uroczo wyglądało. Miotał! Jeszcze jak miotał i dziś także. Można siedzieć i gapić się bez końca. Dziś też leniuchowałam, podlałam donice, znowu coś przywiozłam... a a co

Jak się tak gapię, to mi się przypomina jak marzyłam o tym oglądając filmy z Vlinderhof, teraz mam swoje Vlinderhof.

Poczujcie to samo, co ja czułam wczoraj, oglądając ten film.

https://www.youtube.com/watch?v=jhhcVlw84NU

i ten https://www.youtube.com/watch?v=IcRVTAZ3Egw

Instagram Ogrodowiska
19:48, 30 cze 2018
nie wiem o co chodzi z tymi jasturnami /margaretkami?
bo moje wypadły ...wygniły albo co 3 lata żyły sobie spokojnie ...i nagle bummm ( a miałam 4szt) ...i były obok jezówek ...jeżówki sa i maja sie nieźle ...a te sie straciły ...gdyby nie znaczniki to nawet trudno by mi było znaleźć gdzie one były

ciekawi mnie moze ktoś ma doświadczenie z jasturnami i może wie co im szkodzi?
19:52, 30 cze 2018
stipa nie ma sojego zamiennika ...jest niezastąpiona i niesamowita )) można godzinami siedzieć i się a taka falująca wpatrywać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies