Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Joku 21:26, 14 gru 2020

I ja dziękuję.
Rumianka 22:18, 14 gru 2020

Ja już zmieniłam sama...ale dzięki...
Ogrogroch 20:09, 15 gru 2020

Dziekuje za ogrom pracy, dziekuje za ogrom wiedzy, dziekuje za wytrzymalosc i cierpliwosc, dziekuje za te wszystkie ogrody, dziekuje za usmiech i dobre slowo dla kazdego.
Gardenarium 08:53, 16 gru 2020

Uśmiech zostawiam zaglądającym Jak na prawie zimę - ciepło jest.
A ja kończę nową książkę Mam nadzieję, że się spodoba a przynajmniej zdjęcia

Instagram Ogrodowiska
Mgduska 09:00, 16 gru 2020

Będzie Nasza Anglia na zdjęciach?
To ja już chcę
Gardenarium 16:34, 16 gru 2020

Z Anglii też będą moje zdjęcia, ale szykuję całkiem oddzielny album o Naszej Anglii i mam już zdjęcia robione na tę okoliczność, tylko czekam aż więcej ogrodów powstanie- wtedy wystartuję jak powstał ten ogród Pozdrawiam

Instagram Ogrodowiska
Rumianka 18:26, 16 gru 2020

Danusiu, jak patrzę na ogrom wykonywanych przez Ciebie prac, teraz jeszcze książka, później album itd, to mam wrażenie, że Twoja doba trwa dłużej niż ta zwykła nasza...
BEATA_O 05:05, 17 gru 2020

Danusiu nawet nie wiesz jak jesteś inspiracją dla mnie i wielu osób.Bez ogrodowiska teren wokół domu byłby zwykła ,,patelnia" A ozdoby to mistrzostwo.
Mgduska 08:11, 17 gru 2020

Gardenarium napisał(a)
Z Anglii też będą moje zdjęcia, ale szykuję całkiem oddzielny album o Naszej Anglii i mam już zdjęcia robione na tę okoliczność, tylko czekam aż więcej ogrodów powstanie- wtedy wystartuję jak powstał ten ogród Pozdrawiam

Zapowiada się smakowicie Będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem, pozdrawiam
Gardenarium 09:01, 17 gru 2020

Plany jak wiadomo nie zawsze się udają, ale dążymy do tego, aby marzenia się spełniły, czego i Wam życzymy

Zrobiliśmy obwódki trawnika w ogrodzie wgłębionym, a moje zajęcia na ostatnie tygodnie: korekty i opisywanie ponad tysiąca zdjęć w książce
Także zamiana tych zdjęć na lepsze więc jestem nieco umordowana. Muszę wreszcie pojechać do ogrodu.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies