Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:57, 31 mar 2014

No pewnie pozdrawiam!!
Margarete 16:11, 31 mar 2014

popcarol napisał(a)
hej Małgoś!
u mnie hosty widać tylko w donicach, te w ziemi ledwo ledwo, trzeba się przyjrzeć konkretnie miejscu gdzie rosną. Ledwo różki pokazują

Mam dla Ciebie stadko roślin od Krysi. Może dzisiaj mi się uda wygospodarować chwilę żeby Ci je przywieźć.

Buziaki!

Ok, byłoby miło, ale jak ci sie nie uda dzis to ja jutro do ciebie podjadę po nie.
Moze tak być ?
Tyle ze ja w pracy jestem do 17.00...........to po pracy moge.....
A one przezyją do jutra, bo dzis to mogłabym ale wieczorem koło 20.00
Napisz jak wolisz zebym była........
popcorn 18:45, 31 mar 2014

Małgoś, podwiozę Ci je, jutro ok 16.30. ok? Dzisiaj padam na twarz, źle się czuję w ogóle, chyba się podziębiłam? buu.
Przeżyją, wszystkie ładnie się trzymają, tylko rozsadzona żurawka zwiędła, ale podlewam ją i chyba się weźmie
Buziaki!
Gabriela 19:59, 31 mar 2014

popcarol napisał(a)

[b]Gabrysiu
, 58 cm szerokości na dole, 172 cm wysokości. Przepraszam że tyle to trwało Zapraszam

[!!!

Czyli się zmieszczą. Myślę o wycieczce po ostrosłupy po Lanzarocie, która już od soboty.
Margarete 22:06, 31 mar 2014

popcarol napisał(a)
Małgoś, podwiozę Ci je, jutro ok 16.30. ok? Dzisiaj padam na twarz, źle się czuję w ogóle, chyba się podziębiłam? buu.
Przeżyją, wszystkie ładnie się trzymają, tylko rozsadzona żurawka zwiędła, ale podlewam ją i chyba się weźmie
Buziaki!

ok
Kuruj sie !
bacowa 05:36, 01 kwi 2014

Karola , pokazywałaś szpinak, czy on jest wieloletni. Posiałam w zeszłym roku, a jesienią wyrzuciłam, może miałam zostawić ?
popcorn 06:48, 01 kwi 2014

Gabrysiu, Lanzarote, ale super! Zazdroszczę! Przybywaj, zapraszam

Małgoś
, padłam wczoraj tuż po 20tej... dopiero się obudziłam Coś mnie bierze, chyba:/ Wpadnę dzisiaj, a do siebie zapraszam jak się wykuruję, ok?

Ewo
, ja nie wiem. Szkoda mi go było wyrzucić, a potem zrobiło się zimno i zapomniałam. I na to wygląda że przezimował i teraz go można zjadać. Zobaczymy, jak nie wybije w pędy kwiatostanowe, to co roku tak można robić?? hmm...

Miłego dnia!!
ANIA 07:51, 01 kwi 2014

Hej Karola jaki ty poranny ptaszek. Juz przed siódmą na Ogrodowisku. Pozdrawiam cieplutko.
popcorn 08:12, 01 kwi 2014

Hej Aniu! Wstaję i przed prysznicem jeszcze zerkam, co tam Miłego dnia!
Margolka 08:34, 01 kwi 2014

Hej Karola, ja nic nie miałam mieć od Krysi, tylko z kontekstu mi wynikło, ze piszesz do mnie, więc się zdziwiłam
Co do horti, to umówmy się bliżej weekendu, dobrze? Tydzień mam trochę zabiegany. Dam znać, ok?
Ja od ciebie miałam dostać tę wielka trawę i coś jeszcze, ale nie pamiętam co... (jeżówki? nie wiem...)
Buźka