Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Mala_Mi 23:20, 08 lip 2014

Kicia ... jakie imię??? Zwierzęta są na dobrą sprawę dla rodziców Może Twoja młoda jest inna... oby... ale kicia jest piękna
popcorn 05:55, 09 lip 2014

Justyś, foty później. Na razie - nie wyspałam się Do północy chyba zwiedziła wszystkie kąty, nie wiedziałam że mam tyle pajęczyn pod łóżkiem, szafkami itp i obudziła nas przed 5tą - bawić się! hehe

Jasia, pokażę, ale obelisk stoi tylko na razie jeden na rabacie, pozostałe 2 jeszcze w garażu - czekają aż Edenki podrosną i znajdą swoje miejsce hihi

Bożenko, no tak to już jest... ale stękała i stękała i wreszcie się zgodziliśmy... kotek fajny, przyjacielski, mruczy jak helikopter, aż się trzęsie

Magda - Kotka ma nadale imię - Cleo... chyba tak zostanie, bo Młodej się podoba (albo nie ma lepszego pomysłu). Nie wiem gdzie kot spał, bo jak ja padłam, to jeszcze chodziła, a rano mnie obudziła wskakując na łóżko i mrucząc jak helikopter Ale nie u Młodej, bo zamknęliśmy u niej drzwi żeby tam nie chodziła.

Dzięki za namiary na linię kroplującą, poczytam jak trochę oprzytomnieję

popcorn 05:57, 09 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kicia ... jakie imię??? Zwierzęta są na dobrą sprawę dla rodziców Może Twoja młoda jest inna... oby... ale kicia jest piękna

Ania, pewnie masz rację. Rybek nawet teraz nie chce karmić :/ o ale chciała psa lub kota, nie rybki - to na jej usprawiedliwienie Obudziła się po 5tej, przyszła do nas - gdzie kicia? Kotka (na razie Cleo...) się położyła na pościeli i mruczy, Młoda ją głaska - na razie git
agatanowa 08:10, 09 lip 2014

jak mruczy, to bardzo dobrze się zapowiada, niktóre łaskę robią, ze zamruczą

popcorn 08:18, 09 lip 2014

Siedzi mi na kolanach i na klawiaturze, teraz bawi się kablami Jest wszędzie. Ratunku!!!
agatanowa 08:45, 09 lip 2014

dziecko masz w domu, co Ty myślałaś? Trzeba się zajmować

Jak z sikaniem? Nauczona?
popcorn 08:50, 09 lip 2014

Dziecko ma już 12 tygodni, ostatni dzwonek żeby zmienić dom. Wyuczona, grzeczna Na razie musi się nauczyć że na kolanach może leżeć, ale na klawiaturę nie wchodzimy. Już mi się coś przestawiło w poczcie i nie umiem cofnąć ustawień
popcorn 08:55, 09 lip 2014

Taa, ciepło i miło

No dobra już złażę

Parę porannych fotek w ogródku - boi się wychodzić, usłyszała psa szczekającego i czmychnęła. Popracujemy nad tym po południu

Pomponella w rozplenicy

Rutewka orlikolistna dla Mariolki i Kasi - podoba mi sie

popcorn 08:59, 09 lip 2014

Nigella - czarnuszka

Vanilki zaczynają, mam tylko 3 młode

Zjedzone

Prostowana rabatka z kancikami juki kwitną! Mają ponad 2 metry

agatanowa 09:00, 09 lip 2014

sliczna jest i wygląda na mięciutką nawet jakby trochę się uśmiechała

A koty uwielbiają laptopy, bo je grzeją. A jak lampę zapalisz, to wlezie pod nią, kotki to piecuchy

widzę, że przejęłaś kota córki!