Irenko - nie ukrywam że miałam problem gdzie posadzić te sadzoneczki... pewnie ze 200 sztuk wyszło

Padło na rabatę z Rh -cień i małe zagęszczenie roślin. Posadziłam w formie żywopłocika

Może się przyjmie!!
Za to nowego Rh załatwiłam... nie wiem dlaczego, wygląda jakby podmarzł... tydzień w gruncie, zbrązowiały mu liście, lekko się pozwijały... pojęcia nie mam czemu. Może za zimna woda (lałam z węża?) Pozostałe tak nie wyglądają, no ale one rosną tam już 1-2 sezony... ale je też lałam... buu

Jutro zrobię fotkę bo dzisiaj jak na złość bateria w aparacie padła - ładuje się...
Robercie sasanki dopiero co kupiłam na targu jakiś tydzień temu, więc póki się nie rozrosną nie pozbywam się. Chyba że moja taka co zamierza dopiero kwitnąć też okaże się fioletowa, to jedną mogę do paczki dołożyć

Muszę zobaczyć o których funkiach mówisz - ja na wymianę jestem chętna, parę funkii mi się przyda

A trawy chcę się pozbyć, rośnie jak szalona... Więc jakby co mogę paczkę przygotować po długim weekendzie! Wcześniej nie ma sensu, szkoda żeby rośliny na poczcie gdzieś w święto utknęły...
Majeczko Młoda już szaleje, jak na dopalaczach. Mam nadzieję się wykuruje. Nawet niezły ten antybiotyk, słaba nie jest, apetyt w miarę
Pozdrawiam serdecznie!!