popcorn
19:44, 25 kwi 2012

Zainspirowana sadzoneczkami bukszpanowymi Sebka obcięłam dzisiaj bukszpany z Rybnika. Zastanawiałam się co zrobić z sadzoneczkami i powtykałam je w świeżo zrobione kółka w "nóżkach" drzewek owocowych i krzewów porzeczki i agrestu na pniu. Miałam im robić "skarpetki" z funkii, ale ponieważ funkii nie mam a gałązki po cięciu mam, stanęło na bukszpanowych
Jutro je popodlewam, bo dzisiaj juz siły nie mam. Poza tym M w Warszawie, nie chcę zostawiać Młodej samej w domu. I tak z 1,5h "pomagała" mi w ogródku, obcinała trawę wielkimi nożycami szpalerowymi i robiła babki z piasku
Ja sobie w tym czasie cięłam i sadzonkowałam
Może się przyjmą
Rozmawiałam dzisiaj też z panem od utrzymania ogródka w przedszkolu, jutro będzie ciął bukszpany, dostanę wiaderko sadzoneczek
Obwódka w warzywniku połowicznie zrobiona, akurat skończę 
Ja ze swojej strony obiecałam przywieźć mospilan, popsikamy 2 bukszpany - mają miodówkę bukszpanową... będę też pryskać swoje, popryskam i tam

Jutro je popodlewam, bo dzisiaj juz siły nie mam. Poza tym M w Warszawie, nie chcę zostawiać Młodej samej w domu. I tak z 1,5h "pomagała" mi w ogródku, obcinała trawę wielkimi nożycami szpalerowymi i robiła babki z piasku

Rozmawiałam dzisiaj też z panem od utrzymania ogródka w przedszkolu, jutro będzie ciął bukszpany, dostanę wiaderko sadzoneczek

Ja ze swojej strony obiecałam przywieźć mospilan, popsikamy 2 bukszpany - mają miodówkę bukszpanową... będę też pryskać swoje, popryskam i tam