Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Milka 11:48, 18 maj 2012

My też na to liczymy
popcorn 11:51, 18 maj 2012

anula_wn 11:51, 18 maj 2012

Sebek napisał(a)

A to link między innymi które czytałam , tak straszy sądem , to może jego też trzeba postraszyć...masakra (...)
http://www.trawyforum.eu/viewtopic.php?f=20&t=773

HARDKOR Mi też ukradziono zdjęcie, ale mail brzmiał o wiele delikatniej...

ostro ! nieźle, w końcu to tylko zdjęcie - można było łagodniej....zwłaszcza, że druga strona grzecznie usunęła fotę i była pokojowo nastawiona....
anula_wn 11:56, 18 maj 2012

Ale Bociek ma rację - poczekajmy na jego stanowisko. Bo inaczej bardzo się wszyscy nakrecają negatywnie....inna sprawa, ze mógłby cokolwiek powiedziec, aby klienci wiedziewli "na czym stoją"....
popcorn 12:07, 18 maj 2012

Od 7 stron o trawach - zmieńmy temat
Pogoda piękna, słonko świeci, jutro spotkanie u Bogdzi!

Kopię i pakuję sadzonki, mam nadzieję dotrwają do jutra... pokończyły mi się doniczki i pakuję w reklamóweczki Ale fajnie! O 8.30 wyruszamy z Krysią (Krys), z przystankiem na ryneczku w Pabianicach - rano w sobotę w roślinnej alejce sprzedają babuszki różności ze swoich ogródków Od nich mam sasanki i wiele innych Ale fajnie!!
Krys 12:13, 18 maj 2012

popcarol napisał(a)

Mam za to sporo margaretek - wezmę - jak będziesz chciała, dostaniesz Uff dzisiaj po pracy muszę wszystko wykopać, popaczkować i liczyć na to że do Krysi auta jutro się zmieści hihi

Karolina zmieści się a jak nie otworzymy dach ))))
popcorn 12:25, 18 maj 2012

haha! nieźle
Odłożyłam dla Ciebie Krysiu kocimiętki (3 doniczki), trochę rozchodników, szałwię (zioło wieloletnie) - coś jeszcze sobie życzysz? Wybierzesz sobie na miejscu, Twoich nie będziemy chyba wozić - odwieziesz mnie z powrotem?
Ale się cieszę - do jutra, buziaki!
Milka 12:31, 18 maj 2012

popcarol napisał(a)
Od 7 stron o trawach - zmieńmy temat
Pogoda piękna, słonko świeci, jutro spotkanie u Bogdzi!

Kopię i pakuję sadzonki, mam nadzieję dotrwają do jutra... pokończyły mi się doniczki i pakuję w reklamóweczki Ale fajnie! O 8.30 wyruszamy z Krysią (Krys), z przystankiem na ryneczku w Pabianicach - rano w sobotę w roślinnej alejce sprzedają babuszki różności ze swoich ogródków Od nich mam sasanki i wiele innych Ale fajnie!!

To zerknij, może ostróżki będą, albo coś innego fajnego koszty pokrywam
jotka 12:36, 18 maj 2012

Trochę mi głupio, że nic nie przywiozę, ale to ze względu na moją skomplikowaną podróż - dziś jbedę jechała 3 godziny pociągiem, potem spotkanie z M. (którego nie ma od 5 dni w domu), a następnie razem juz samochodem do Bożenki Do zobaczenia .
Klamber 12:36, 18 maj 2012

Karola, to wyglądana to że będę jutro, czy chcesz coś jeszcze?