Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:02, 20 maj 2012

hej Irenko! Dzięki za zdjęcie, na nim jakoś wyglądam chociaż Właśnie powsadzałam bukszpany w wiadra z wodą, niech się mocz.a do wieczora może zdążę przygotować pod nie rabatę
Dzięki serdeczne!!!!

Powsadzałaś orliki? Sobie też kupiłam jeden różowy i jeden kremowy jak dla Ciebie - od babuszki na targu Duża buźka!
Karola
popcorn 13:04, 20 maj 2012

Ha! A gdyby tak inversę wsadzić na rogu domu? Zamiast bukszpana na pienku (jego przesadzic w miejsce uschnietej kulki???) Szukam inversy, przyjrze sie tez bukom pendula - łądnie by te bordowe liście wyglądały na tle kremowego domu
Dzięki Agatko! Myślałam że drzewko nie dla mnie...
karolciab93 13:56, 20 maj 2012

Witaj Karolciu ojej nie wiem z kad tyle zapalu w takim drobnym ciele ciesze sie ze spotkanie sie udalo wszystkie zdjecia juz ogladnelam i musze powiedziec ze ogrod na prawde bajkowy
nie szalej bardzo w ogrodzie daj sobie tez czas na odpoczynek pozdrawiam serdecznie!
Mala_Mi 14:52, 20 maj 2012

Karolciu,, miło było mi Cię poznać..mam nadzijeę że gdzieś jeszcze w realu się spotkamy
bociek 15:39, 20 maj 2012

Karolinko, ale naprzywozilas roslinek Teraz musisz cyknac fotki z sadzenia
Milka 15:52, 20 maj 2012

popcarol napisał(a)
hej Irenko! Dzięki za zdjęcie, na nim jakoś wyglądam chociaż Właśnie powsadzałam bukszpany w wiadra z wodą, niech się mocz.a do wieczora może zdążę przygotować pod nie rabatę
Dzięki serdeczne!!!!

Powsadzałaś orliki? Sobie też kupiłam jeden różowy i jeden kremowy jak dla Ciebie - od babuszki na targu Duża buźka!
Karola

Jak od babuszki, to nam dobrze będą rosnąć! i zapomniałam ci zapłacic nadrobię przy okazji!
moje w cieniu na razie stoją w donicy, podlane i wyobraź sobie, wszystkie rosliny mimo upału super przeżyły podróż
Klamber 16:01, 20 maj 2012

Karola, czy wy busem byłyście ? tyle łupów. Ja miałem za mało czasu żeby się z organizować.Jak byś trafiła coś o co prosiłem to kup i przywieź do Danusi.
popcorn 16:35, 20 maj 2012

Hej Karolciu! ale ja uwielbiam sadzić! Coraz mniej miejsca, ale ciągle coś upycham

Szalona Aniu! Mnie również było bardzo miło! Niestety do Ciebie do Rzeszowa nie dojadę, ale może u Danusi 2go czerwca? pozdrawiam!!

Boćku daliśmy czadu... nie sądziłam! Ledwo domknęłyśmy bagażnik jadąc do Bogdzi (a i tak całej mozgi nie wzięłam), a z powrotem było jeszcze gorzej! Tylko inne rośliny wiozłyśmy Większość miejsca zajęły bukszpany, ale innych roślin też było sporo! Oj, działo się

Irenko orliki grosze kosztowały, nie chcę żebyś mi oddawała, poza tym za kupowanie i wiezienie bukszpanów jestem Tobie i M bardzo wdzięczna Piękne są! Cieszę się że wszystkie super przetrwało!
Coś od Ciebie dostałam, majeranek?? Mała niezapominajka?? Z niebieskimi kwiatuszkami? I nie wiem co to

Robercie
byłyśmy z Krysią jej wypasionym Peugot'em 207, wersja sportowa, 2 osobowa. Żadnym busem Nie wiem gdzie te roślinki weszły, ale na kolanach i pod nogami też je wiozłam Dzisiaj zaczęłam doniczkowanie różności do Danusi
Ostróżki do czerwca powinny już kwitnąć, więc będzie wiadomo że biała to biała A sasankę Ci oddam moją jedną fioletową! Do zobaczenia

Mam problem z rabatą przed domem. Wykopałam trawy jakie posadziłam tam na jesieni, wykopię jeszcze cebulkowe różne - i tak już zasychają.
Ziemię przekopię z kompostem (ale to juz jutro), ale nie wiem jak ma ta rabata wygladac... mam do posadzenia 5 bukszpanow variegata - sporych - i rozne trawy (3 hakone aurea, 2 rozne piorkowki, 1 trzcinnik, 1 trzeslice, 2 rozne male nie wiem jak sie nazywaja...) Czy do tego cos jeszcze dodac? Trawy późno ruszają...
Zaraz coś narysuję... pomożecie???
Mala_Mi 16:46, 20 maj 2012

A może to goryczka od Bogdzi??? Bo rozdawała sadzonki i nawet sie zastanawiałam skad ona ich tyle nakopała.....
Klamber 18:09, 20 maj 2012

Pokaż Karola, te 3 hakone dzięki za sasankę. Rób rabatę, bo szykuję 2 wymiany to do Danusi może coś Ci ukręcę.