Hej
Karolciu! ale ja uwielbiam sadzić! Coraz mniej miejsca, ale ciągle coś upycham
Szalona
Aniu!

Mnie również było bardzo miło! Niestety do Ciebie do Rzeszowa nie dojadę, ale może u Danusi 2go czerwca?

pozdrawiam!!
Boćku daliśmy czadu... nie sądziłam! Ledwo domknęłyśmy bagażnik jadąc do Bogdzi (a i tak całej mozgi nie wzięłam), a z powrotem było jeszcze gorzej! Tylko inne rośliny wiozłyśmy

Większość miejsca zajęły bukszpany, ale innych roślin też było sporo! Oj, działo się
Irenko orliki grosze kosztowały, nie chcę żebyś mi oddawała, poza tym za kupowanie i wiezienie bukszpanów jestem Tobie i M bardzo wdzięczna

Piękne są!

Cieszę się że wszystkie super przetrwało!
Coś od Ciebie dostałam, majeranek?? Mała niezapominajka?? Z niebieskimi kwiatuszkami? I nie wiem co to
Robercie byłyśmy z Krysią jej wypasionym Peugot'em 207, wersja sportowa, 2 osobowa. Żadnym busem

Nie wiem gdzie te roślinki weszły, ale na kolanach i pod nogami też je wiozłam

Dzisiaj zaczęłam doniczkowanie różności do Danusi

Ostróżki do czerwca powinny już kwitnąć, więc będzie wiadomo że biała to biała

A sasankę Ci oddam moją jedną fioletową! Do zobaczenia
Mam problem z rabatą przed domem. Wykopałam trawy jakie posadziłam tam na jesieni, wykopię jeszcze cebulkowe różne - i tak już zasychają.
Ziemię przekopię z kompostem (ale to juz jutro), ale nie wiem jak ma ta rabata wygladac... mam do posadzenia 5 bukszpanow variegata - sporych - i rozne trawy (3 hakone aurea, 2 rozne piorkowki, 1 trzcinnik, 1 trzeslice, 2 rozne male nie wiem jak sie nazywaja...) Czy do tego cos jeszcze dodac? Trawy późno ruszają...
Zaraz coś narysuję... pomożecie???