Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 12:38, 18 maj 2012

hej Irenko!
te babki maja takie "babciowe" rosliny, floksy, sasanki, funkie (zielone i bialo-zielone), liliowce, orliki (duze, po 10 zl babka miala - takie same mam dla Ciebie male), czasem ziola... ostrozki maja normalnie handlowcy obok na stoisku, po 10 zl chyba - jak chcesz kupie jutro! Biale, niebieskie, ciemnoniebieskie? W Oswiecimiu byly tansze, ale kiedy ja sie do Rodzicow wybiore... szybciej Oni do mnie

Jak chcesz cos konkretnego powiedz co i do jakiej kwoty - jak bedzie to kupimy jutro z Krysia!
Krys 12:46, 18 maj 2012

Karolina dla mnie juz ok bo będe musiała drugi hektar dokupić Ja mam tylko takie drobiazgi typu floksy dla dziewczyn
popcorn 13:09, 18 maj 2012

Spoko Krysiu! Ile będziesz chciała to weźmiesz, resztę zawiozę dziewczynom Sporo miejsca masz jeszcze - choćby wzdłuż płotu! Spooooro więcej niż u mnie
Buziaki!
ell 14:34, 18 maj 2012

Bazarek u Bogdzi się szykuje.
Klamber 14:42, 18 maj 2012

Karola, podaj mi nr zdjęcia bo ja w końcu nie wiem o którą Ci chodzi
popcorn 14:46, 18 maj 2012

Elu - oj będzie się działo! Fajnie że się zobaczymy!
Robercie - podoba mi się ta najbardziej, tej kolejnej też nie mam jakby co

KasiaWB 16:48, 18 maj 2012

Karolinko, dzisiaj byłam przejazdem w sklepie ogrodniczym gdzie mi powiedziano, że nie mają skąd zamówić miskantów, bo u dotychczasowych dostawców wszystko poooooszłoooo, wymrożone i że najprawdopodobniej w ogóle nie będzie w sprzedaży oj zaczynam się martwić o moją rabatę, którą przebudowuję.
Przy okazji bawcie się dobrze u Bogdzi choć nie wątpię, że tak będzie proszę uściskać Bogdzię ode mnie będę czekała na foty
popcorn 17:03, 18 maj 2012

Oj, to złe wieści... mój jeden wymarzł, a drugi w doniczce też (ale cukrowy, więc nie żałuję zbytnio bo i tak by mi się nie zmieścił).. Może znajdzaiesz, ale skoro wymroziło to ceny pewnie pójdą do góry...
Dzięki, na pewno będziemy się dobrze bawić! Aparat wezmę, będę uwieczniać - Ogrodomaniaków i piękne rośliny u Bogdzi

pozdrawiam!!
Grzeję obiad dla Młodej i zaganiam M do pracy w ogrodzie - rozkładamy wreszcie taras i trawę kosić trzeba!
mira68 17:05, 18 maj 2012

Karolino bawcie się dobrze.Czekam na fotki
mira 17:33, 18 maj 2012

gdzie nie wpadnę to ktoś jedzie do Bogdzi - ja nie mogę ale będzie się działo - pozdrawiam Was i z nosem na komp po nocach będę śledzić relacje