Krysiu - pokaz swoje cyprysikowe robale - najlepiej w watku o szkodnikach roslin, tam na pewno ktos bedzie wiedzial co to i jak to zwalczyc! Ja sie nie znam
Borbetko truskawek nie mam duzo, a dodatkowo w tym roku w zimie polowa-ponad! zmarzla. Wiec kilka krzaczkow sie ostala.. pokazuje akurat te ktore dojrzaly... oczywiscie bede kupowac truskawki, juz kupilam pare dni temu, jeszcze w lodowce sa musze zjesc
Robercie wydaje mi sie ze dobrze zapakowalam - z usztywniajacymi listewkami w srodku. Wykopalam, zabezpieczylam bryle korzeniowa wilgotnymi chusteczkami i woreczkiem foliowym, w ciagu godziny bylam na poczcie, nadalam priorytetem, 1-2 dni i jest u adresata. Mysle ze bedzie ok! To tylko 2 roslinki - nie bylo co wkladac do paczki...
Mireczko - w warzywniku glownie fasola, zielony groszek, ciut marchewki i buraczkow i to wszystko

Jakies ziola, resztki truskawek ktore nie wymarzly. Ciesze sie z owocow, uwielbiam takie prosto z krzaczka - zreszta nawet na targu trudno kupic agrest czy porzeczki. A czeresnie wczoraj widzialam na targu po 26 zl/kg...
Miłego dnia wszystkim!