viva
11:59, 05 cze 2012
Karolino, widzę, że zdcydowałaś na bukszpaniki z gołym korzeniem. Ja też mam dzisiaj dostać swoje 100
. Miałam odłożyć zakup do sierpnia, bo teraz boję się upałów, ale jak zobaczyłam, że pani podnosi cenę kupiłam .
Już dawno zachwycił mnie Twój taras i taki był dla mnie nieosiagalny cenowo, więc jestem bardzo pozytywnie zakoczona ceną jaką podajesz (a piszesz, że teraz jest taniej).
Nasze płytki na tarasie rozleciały się (chyba były źle położone), w tym roku musimy je wymienieć, więc jeśli możesz podaj namiary taki taras, te co ja znalazłam wychodziły dużo drożej.
Bardzo taki taras pasowałby nam do "wizerunku" naszego domu

Już dawno zachwycił mnie Twój taras i taki był dla mnie nieosiagalny cenowo, więc jestem bardzo pozytywnie zakoczona ceną jaką podajesz (a piszesz, że teraz jest taniej).
Nasze płytki na tarasie rozleciały się (chyba były źle położone), w tym roku musimy je wymienieć, więc jeśli możesz podaj namiary taki taras, te co ja znalazłam wychodziły dużo drożej.
Bardzo taki taras pasowałby nam do "wizerunku" naszego domu