Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

mira68 08:11, 07 cze 2012

Karolino Ty pracusiu odpocznij trochę
Juzia 10:25, 07 cze 2012

mira68 napisał(a)
Karolino Ty pracusiu odpocznij trochę

Chyba niemożliwe
karolciab93 12:08, 07 cze 2012

Witaj Karolciu zgadzam sie z dziewczynami odpocznij trochu dziewczyno! Przecież to istne szalenstwo u Cb ojej to M szkod nardobil, szkoda bo juz duze wszystko .. ale mezczyźni po prostu chyba tak maja dla wiekszosci nasze kwity czy warzywa nie roznia sie zbytnio od zwyklych chwastow.. dlatego ja do roslin bracia dojscia nie daje wszystko piekne i dorodne juz czekac tylko na wiecej slonca i rosliny rusza jak nic pozdrawiam!
bociek 18:15, 07 cze 2012

Karolina, moje wszystkie bukszpany z Ikei bez przyrostow, ale stoja w miejscu - nie zolkna. Poczekajmy, moze jednak sie uda. Poczekalnia niezla
popcorn 10:51, 08 cze 2012

Witajcie!
Coś popracowałam bo wybyłam Jesteśmy pod Augustowem - pozdrowienia!
Posadzonkowałam trochę nadmiarowych roślin z ogródka i wczoraj sadziłam tutaj - u Teściów na działce Niech rosną! Wsieję jeszcze ogórki i fasolkę - akurat w wakacje będą

Mireczko, Justynko - niemożliwe
Karolciu - chyba tak Ale mogliby się czasem pochylić i zobaczyć że to jednak nie chwast... ale skąd ma wiedzieć, skoro nie ma doświadczenia...

Boćku swoich nie wyrzucam, ale nie widzę tego dobrze... marnieją w oczach
Krys 21:03, 08 cze 2012

Karolina życze miłego wypoczynku Może jakieś ciekawe drzewka będą w okolicy do kupienia
19 sierpnia w Zd-Woli będzie wystawa rolno przemysłowa i dużo wystawców z roślinkami ,szykuj kaskę
Juzia 00:20, 09 cze 2012

O...to w miarę blisko mnie jesteś teraz
Lena 08:06, 09 cze 2012

Karolina,odnośnie czosnków - poczekaj,nie ścinaj-daję im parę dni i same zaczną wychodzić tzn. wystarczy sprawdzać i cała łodyga z kulą zostaną w ręce
Potem połącz wszystkie razem i zostaw pod dachem - wysuszą się i możesz wysiać gdzieś na rabacie - czosnek z nasion aby zakwitł potrzebuje 2-3 lata aż cebula osiągnie odpowiedni rozmiar
Pozdrawiam i miłego odpoczynku życzę

anna_studio 13:42, 09 cze 2012

Karolina, ja odnośnie buxusów z Ikei.Kupowałaś zaraz po informacji, czy później....bo zauważyłam..., że późniejsze dostawy szybciej puściły...nawet jeszcze w sklepie....
A moje do tej pory też nie mają, ale czekam...
mira68 09:40, 10 cze 2012

Karolina odpoczywa dziewczyny cichoooooooooo