Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Lena 06:23, 15 cze 2012

Karolina,zgadzam się z Tobą - wzdłuż podjazdu kuleczki!!Super wyglądają!
Szpalerowa jabłonka mnie zachwyca - zawsze o takiej formie drzewa marzyłam, tylko nie wiem czemu się nie biorę do realizacji?
Super się zmienia u Ciebie!
popcorn 08:15, 15 cze 2012

Mireczko - jakbym mogła cały ogródek byłby obsadzony warzywami Na szczęście M czuwa

Lenko - dziękuję! Żałuję tylko że owocowych krzaczków na kijku nie posadziliśmy bliżej podjazdu, wzdłuż tego boku z bukszpanami teraz - byłoby mniej koszenia i lepiej by wyglądało, byłoby piętro tej rabaty... No ale już trochę za późno by je przesadzać, nawet jesienią, szkoda by mi było stracić super owocujące 4-letnie krzaki...

Jabłonkę tnę sama - ciekawe co z tego wyjdzie W tym roku 1wsze jabłuszka będą na niej!

Miłego dnia wszystkim!
ell 09:27, 15 cze 2012

karola jestem pod wrażeniem obwódki fasolkowej - fajna. Też tak chciałam ale nie wzeszła. Kilka pokazało listki, ale i te po kilky dniach zniknęły - chyba komuś smakowały.
popcorn 09:31, 15 cze 2012

Elu dziękuję! Cieszę się że nie straszy, mój M przewracał oczami jak mu powiedzialam ze to fasola To juz nie masz gdzie sadzic? Ano, nie mam...
U nas w tym roku wszystkie slimaki wymrozilo (tfu tfu) - mam nadzieje ze procz mszyc nic nie bedzie fasoli atakowalo Przynajmniej funkie nie traca lisci - nie to co w ub. roku...

pozdrawiam!!
popcorn 11:05, 15 cze 2012

Pogoda się poprawia! Słonko i ciut cieplej! Coś czuję że popołudniu będzie sadzenie bukszpanikowej obwódki Tylko gdzie wcisnąć te duże zabiedzone bukszpany?? Chyba do doniczek....
I może M skosi trawnik... raczej pewnie jutro, bo dzisiaj w Łodzi w pracy. Odbieram go po południu z Młodą przy IKEI (działa już objazd Pabianic S14 z wiaduktem koło Ikei - śmigniemy i już Fajnie!!

Na liście na dzisiaj paliki i bambusowe tyczki dla agrestu, bukszpanów na kijku, wiśni u. Ciekawe czy wejdą do auta?
ell 11:12, 15 cze 2012

U mnie też dzisiaj lepsza pogoda - może uda się skosić trawnik, bo góruje nad innymi roslinami.
popcorn 11:19, 15 cze 2012

hihi, to tak jak u nas
Milka 11:31, 15 cze 2012

I u mnie też jak u was, lepsza pogoda, a w trawie to już nawet mnie nie widać, M. chory i nie ma kto kosić, no ale i pogoda była wiadomo jaka
popcorn 11:41, 15 cze 2012

Irenko myślę że jutro pół Polski będzie kosić Zdrowka dla M!
U nas juz teraz powoli slychac kosiarki Po pracy pewnie bym sie zmobilizowala, ale to zadanie M i nie zamierzam mu tego jedynego ogrodkowego zadania odbierac
Milka 11:44, 15 cze 2012

No ja myślę
i dzięki