Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:03, 20 lis 2012

Hej Ewo!
Daleko nie masz, przybywaj! Dzisiaj na allegro jeden bilet był nawet za 100 zł tylko...
Jakby co służę noclegiem! Wpadnie mi w oczy Sting
AniaK 19:48, 20 lis 2012

Pozdrawiam Karolka.
Widzę, że kret nie tylko u mnie się rozpanoszył, ale u mnie to tylko na trawniku.
Ale masz fajnie z tym koncertem
popcorn 21:21, 20 lis 2012

Ania kret mnie wykończy, myślę zresztą że są 2, jeden chyba nie dałby rady w jedną noc tylu kopców narobić... ale może się mylę?
Idę za chwilę spać, mam nadzieję jutro emocje mnie będą trzymać Też się cieszę
popcorn 12:42, 21 lis 2012

Oko już ok, nastraszona przez Anitę zakrapiam jeszcze antybiotykiem
M pojechał po autko, naprawione podobno... uff... to dobrze, bo parkowanie tym dużym fordem bez czujników do łatwych nie należało; ale po 2,5 tygodnia nieźle mi szło, no i żadnych nowych uszkodzeń na aucie zastępczym!

Wpadła na kawkę Kasia - dzięki za odwiedziny! Pogadałyśmy chwilę miło, dostałam nasionka werbeny i pełnego prawie czarnego orlika. Dziękuję! Kiedy będzie ta wiosna... wykopałam dla niej jednego z rozchodników, może różę w to miejsce posadzę?

Kolacja dla brata M przygotowana, o 18.30 ruszamy na koncert Ale się cieszę!
gusiarz 12:46, 21 lis 2012

Karola - zdjęcia jakieś z koncertu zaserwuj jutro - miłej zabawy.
popcorn 12:52, 21 lis 2012

Agnieszko - zakaz wnoszenia aparatów; zresztą widać będzie niewiele... chyba że coś komórką cyknę, ale z niej to już wcale nie będzie niczego widać

dzięki!
k.
popcorn 13:20, 21 lis 2012

nasiona takiego orlika dostałam od Kasi -śliczny, prawda?

Ta rabata bardzo mi się podoba, fotka Danusi z Holandii. Można pokopiować trochę?

Nawet chyba wszystkie rośliny mam które tam rosną? Prócz rozchodnika o bordowych łodygach, ale zwykłym go zastąpię... Genialna
To fioletowe w głębi to tojad?
Lena 14:21, 21 lis 2012

Karolina ale czad,dobrze że do Ciebie wpadłam - miałam nosa ..STINGA uwielbiam!!!!!

Byłam na jego koncercie i przeszedł moje najśmielsze oczekiwania - na żywo jest genialny - śmiem powiedzieć że nawet lepszy niż na płycie...
" Desert Rose" to nasz młodzieńczy utwór

Lubię go nie tylko za muzyke ale też za jego akcje humanitarne,za rodzinę!!!
To fajny i mądry facet - do tego przystojny
Będziesz zadowolona
popcorn 14:28, 21 lis 2012

Hej Leno! Byłam już kiedyś raz, 15 lat temu, był super A nadal świetnie wygląda, a ten głos...
Cieszę się na ten koncert

pozdrawiam!
Urszulla 14:38, 21 lis 2012

I widzisz jak wszystkie problemy się same rozwiązują.....trzeba tylko cierpliwości.....oko się goi i samochód też. A orlik cudny. Sting doda Ci powera.