Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 14:46, 21 lis 2012

Lena 15:02, 21 lis 2012

Ja byłam jakieś 10 lat temu - czekam więc na relacje
anipla 15:04, 21 lis 2012

Oj tam od razu straszyć...ja sama w strachu... a tak poważnie to lepiej dzielić się różnymi doświadczeniami ku przestrodze , dobrze że już Ci lepiej...
udanego koncertu Wam życzę
popcorn 15:08, 21 lis 2012

Anitko - ale takie straszenie (czy dzielenie się własnymi doświadczeniami) jest jak najbardziej ok! Gdyby nie Ty, to bym nie brała już tych kropel

Leno - jutro opowiem jak było Na pewno fajnie, skoro same starocie ma grać

Za godzinkę po Młodą, zakupy i jedziemy
ewa004 18:28, 21 lis 2012

popcarol napisał(a)
Hej Ewo!
Daleko nie masz, przybywaj! Dzisiaj na allegro jeden bilet był nawet za 100 zł tylko...
Jakby co służę noclegiem! Wpadnie mi w oczy Sting

Karolcia blisko też nie mam
Ale zaproszenie zakodowane jak będę kiedyś blisko ciebie na pewno na kawusie się wproszę
Mam nadzieję że jakaś foto relacja z koncertu dla nas będzie
popcorn 18:32, 21 lis 2012

Hej Ewo!
Więc choć na kawę zapraszam! Może uda mi się cyknąć jakąś fotkę komórką, aparatu nie biorę - nie wolno, nie mam ochoty się tłumaczyć i ew. koło północy odbierać z depozytu
Zaraz jedziemy. Miłego wieczorku!
11stokrotka 19:13, 21 lis 2012

O kurczę. To ja też jadę pod Arenę. Może się uda kupić bilet i wejść? Pozdrówka
Juzia 19:58, 21 lis 2012

No to miłej zabawy!

popcorn 23:18, 21 lis 2012

Gosia i co?
Już jesteśmy; super było! Gardło mnie boli, większość tekstów znam na pamięć (jednak pamięć 12-to latki to nie to co teraz - nawet się nie spodziewałam że większość pamiętam jeszcze... ale ze 2 piosenki były nowe przynajmniej dla mnie - coś o lisach (miał maskotkę) i coś z czasów The Police chyba.

Dobra organizacja, chociaż korków nie uniknęliśmy; słabo było widać scenę - nie włączyli telebimów, ale nagłośnienie, światła super. Trzy bisy, na koniec jakiś gość z obsługi latał po scenie z wielką głową misia
Mogłam zabrać aparat, mnóstwo ludzi miało, rewizji nie robili... no ale mówi się trudno. Komórką nic nie wyszło, mam badziewną starą nokię...

Fajne przeżycie Ale bardziej mi się podobało 15 lat temu chociaż teraz grał piosenki których na żywo nie słyszałam jeszcze. Gość ze skrzypcami wymiatał, niesamowity był; support wokal - blond dziewczyna miała niesamowity głos i fajnie się ruszała - M się podobało
Nie było żadnego zespołu przed, o 20.10 koncert się zaczął, trwał 2h.
Dobrej nocy! Jutro czwartek... niestety normalny dzień tygodnia
agniecha973 23:26, 21 lis 2012

Ale szybka recenzja! Trzy bisy mówisz... hmm ... to dość wylewnie jak na Stinga!