Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Ozz 23:30, 21 lis 2012

Nie ma to jak szanować publiczność pracującą i kończyć koncert o odpowiedniej porze
malkul 06:52, 22 lis 2012

Cześć Karolciu oj zazdraszczam Ci tego wypadu
Buziaki zostawiam i wyglądam za fotkami.
betysia 07:53, 22 lis 2012

popcarol napisał(a)

Ta rabata bardzo mi się podoba, fotka Danusi z Holandii. Można pokopiować trochę?

Karolka...witaj porankiem ale ty pewnie odsypiasz szalenstwa minionej nocy!!!!
zazdroszcze koncertu, super ze sie udalo i podobalo!!!!!
co do czarnulka i rabaty...padlam!!!!!
cudo i kopiowac trzeba, noz mus!!!!!
sciskam cieplutko, duzo odpoczynku i radosci zycze i....merci!
popcorn 08:24, 22 lis 2012

Aga - M mówi że on to miał wszystko zaplanowane, za 1wszym razem zniknął ze sceny bez pożegnania, za to po 3cim bisie (już tylko 1 piosenka) zniknęli wszyscy na dobre po "God bless you"
I błyskawicznie pojawiła się ekipa do zwijania sprzętu. I było wiadomo że już po wszystkim. Zasnęłam z "Every breath you take" w uszach (strasznie głośno tam było

Ozz - to prawda, mimo dzisiejszej pobudki o 6.30 wyspaliśmy się Ale zdziwiłam się że żadnego supportu nie było?

Malkul - dzięki! Raz na jakiś czas można! To był nasz pierwszy wieczór poza domem bez Młodej, od 5,5 roku...

Betysia - jakie odsypiasz, zwarta i gotowa w pracy! Czekam na wiosnę żeby zabrać się za rabatę - poprzenosić i podzielić trzeba bylinki, plamami posadzić - musi się udać! Czarnulka też tam gdzieś wcisnę

Miłego dnia!! Dzięki że zaglądacie!
popcorn 08:30, 22 lis 2012

Tutaj relacja z listą piosenek które zagrali wczoraj (można odtworzyć i posłuchać):

relacja+utwory

A tu fotki z wczorajszego koncertu - widziałam tylko tę opiętą koszulkę na ludziku wielkości 10 cm z gitarą

Relacja+foty
mira 08:48, 22 lis 2012

popcarol napisał(a)

Cześć Karola!
ale miałas udztę duchową łał!

a ja w sprawie tego orlika - cudowny - ja mam takie ale w kolorze bardziej mega ciemnego fioletu
a ten jest granat - jak sądzisz takie zdjęcie czy to te czarne diabły, bo jesli to taki atrament to dla mnie rewelacja - diabły tez lubię
popcorn 08:53, 22 lis 2012

Hej Mireczko!

Kasia mówi że są prawie czarne... jak u mnie zakwitną (mam nasionka, więc rok dwa trzeba zaczekać...) na pewno pokażę!
mira 08:58, 22 lis 2012

to sprawdzimy czy to te same

a ja w sprawie agapantów - co z nimi robisz? - jak przekwitną trzeba ściąć kwiatostan - znów chodzi o cebulę
na zimę schowac do garażu / 10st/ ściąć liście i ok polowy marca podlewać i miec na oku - no i nie przesadzać - dać do jednej dużej doniczki i tyle - no ja tak robię i na razie sie rozmnażają
popcorn 09:05, 22 lis 2012

Hej Mira!
jak orliki zakwitną na pewno pokażę
Agapanty traktuję jak mówisz... i w tym roku miałam dużo liści a zero kwiatków, więc kupiłam nowego kwitnącego może w przyszłym sezonie... teraz obie doniczki zimują u Teściów w piwnicy, bo ja nie mam warunków...

pozdrawiam!
popcorn 15:22, 22 lis 2012

Kiedy się ubiera choinkę? Tylko nie mówcie że w Wigilię... po 6tym grudnia? Młoda mnie molestuje od paru dni... pewnie za tydzień nie wytrzymam i będziemy się powoli zabierać.. kupiłam na bazarku kolejne gwiazdki druciane - ozdoby... ciekawe gdzie je wcisnę

Za tydzień odwiedzą nas moi Rodzice z ciocią-babcią (siostrą mojej Babci) i jej mężem. Wujek ma 85 lat i prawie żadnych zmarszczek, myje się całe życie zimną wodą - podobno dlatego Dom mam posprzątany, ale tydzień jest długi.. ech