Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Bogdzia 11:57, 11 gru 2011

Jak przyjemnie słyszec że ktoś ma dobrą teściową.
an_tre 12:06, 11 gru 2011

Sebek napisał(a)
Wiecie - u nas notorycznie to samo. Coś tam robią z elektrowni ciągle i czasem nie ma nawet do 17 - a przecież zima, to i piec musi grzać, a bez prądu nic zrobić się nie da
Energetycy doświadczeni ubiegłoroczną zimą może przygotowują się tęgo do nowego zimowego sezonu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 12:31, 11 gru 2011

U nas takiej awarii nie było - w zasadzie niczego nie było co by miało linię uszkodzić
popcorn 16:15, 11 gru 2011

U nas to "planowe wyłączenie" - robią wioskę dalej obwodnicę, teraz pewnie będą przepuszczać ruch z "dołu" na wiadukt świeżo postawiony - więc rozwalając drogę rozwalą też pewnie linię energetyczną.. myślę że to stąd.

Teściową mam super, Teścia zresztą też. Gdyby nie oni nie mielibyśmy domu - znależli stan surpwy na sprzedaż, a potem przy wykańczaniu my w Warszawie, to Teść pilnował "fachowców" co 2gi dzień... szacun
an_tre 16:25, 11 gru 2011

Miło słyszeć, że tak wspaniale się rozumiecie i uzupełniacie z teściami jest w tym też i Wasza zasługa, że potraficie się nawzajem docenić pozdrowienia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 19:19, 11 gru 2011

Czasem teściowie robią co mogą a dzieci tylko uważają że sie im to należy i nie ma za co dziękowac. Znam kilka takich przypadków, więc Karolinko bardzo ładnie z Twojej strony że umiesz to docenic.
GabiK 00:21, 12 gru 2011

Ja teściów nie mam - mój M. został wcześnie sierotą.
Ma to swoje dobre i złe strony.
ell 08:05, 12 gru 2011

popcorn 09:34, 12 gru 2011

Teściowie rulez, serio
Większość jednak jest dobrych stron, choć nieporozumienia - jak wszędzie - też się zdarzają
Właśnie sobie siedzę z Teściową, dostałam herbatkę i śniadanko, wypas

Tylko połączyć się nie mogę z serwerem do pracy... nie wiem czy końcu urlopu na te 2 dni nie będę zmuszona wziąć...
wrr.
popcorn 19:31, 12 gru 2011

Zła jestem dzisiaj i to bardzo. Mimo szczerych chęci, Austriaka i gościa od lokalnego netu pod telefonem, nie udało mi się ustawić mojego połączenia z serwerem do pracy tak bym mogła u Teściów pracować. Dzisiaj więc przebąblowałam, teraz siedzę pewnie do północy nad pracą w domu, a jutro biorę urlop, bo i tak nic nie zrobię między 8 a 16tą... Do bani, strata niepotrzebna, ale nie przeskoczę tego.

Polsat cyfrowy bez prądu TEŻ NIE DZIAŁA!!! Bo stacje przekaźnikowe bez prądu nie chodzą... a gość z infolinii po godzinie na telefonie różnych prób kazał mi modem do serwisu oddać!! A teraz ten sam modem - kiedy jest już prąd - działa!! Masakra...
Uroki polskiej wsi :/

Mam za to fotki ogródkowe - porobiłam okrycia zimowe świeżo posadzonych, powiązałam juki w kucyki I fotki domu sąsiadów dla Beaty S - może jutro wrzucę jeśli prąd wyłączą później niż o 8mej rano...