Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 11:46, 11 sty 2012

Witaj Ania!

ja też swój tworzę dopiero koniecznie zamieść swoje próby, będziemy podpowiadać i kibicować

Fajnie że jest nas coraz więcej w centrum

pozdrawiam!
Karolina
Pszczelarnia 11:53, 11 sty 2012

Carolina, usg niepotrzebne ew. rezonans może coś pokazać. Moim zdaniem. A narty bardzo obciążają stawy. Uważaj.
popcorn 12:25, 11 sty 2012

Hej Ewo,
no tak, ten rezonans bym sobie prywatnie zrobić musiała (ponad 1000 zł). A lekarz w poradni przyszpitalnej tak od razu wypisać skierowania nie ma ochoty... nie wiem, pochodzić tam muszę? Porażka z nimi...

W nartach chodzi o to by pokazać Młodej co i jak w tym roku, pojeździć trochę z instruktorem żeby załapała i jej się spodobało Ja się będę oszczędzać
siaaska 13:36, 11 sty 2012

Też radzę zrobić rezonans na usg niewiele widać... najprawdopodobniej te bóle to jednak od kręgosłupa... dobrze byłoby zrobić MR odcinka lędźwiowego... Pewnie przepukliny uciskają na nerwy...

Gratuluję wygranej w konkursie z trawami
Bukszpany udało Ci się kupić rewelacyjne. Pogoda sprzyja więc można sadzić. Może i ja poszperam trochę na allegro...
Pozdrawiam i uważaj na tych nartach
popcorn 14:19, 11 sty 2012

Witaj Asiu,

najpierw wybieram się na usg jednak, prywatnie. Umówiłam się właśnie.. potem z wynikiem, plus RTG do jakiegoś kumatego lekarza (też prywatnie). Wieloszka właśnie przysłała mi namiary na jakiegoś speca w Łodzi a ja się obawiałam wrzucić tu moje obawy... OGRODOWISKO to miejsce spotkań mega fajnych ludzi!!! Super

Dziękuję Wam serdecznie!!

PS bukszpany miodzio, mam nadzieję przyjmą się Dzięki!
Krys 14:59, 11 sty 2012

Karolina spróbój pójśc do neurologa.Ja tak mam z kręgami szyjnymi.Zrobiłam rezonans magnetyczny w szpitalu w Łagiewnikch.Kiepski mam kregosłup.Powodzenia
popcorn 15:01, 11 sty 2012

Hej Krysiu,
w blizej, w Pabianicach nie mozna zrobic rezonansu?
Buu... dzieki za info! Najpierw zrobie usg, pojde do ortopedy i jak nie pomoze to tak jak piszesz.
pozdrowka!
k.
justi 16:44, 11 sty 2012

a rząd nam wmawia, że w Polsce jest bezpłatna służba zdrowia, tylko jaka????
można by o tym długo gadać, ale to nie to forum, więc zdrówka Karolka Ci tylko życzę i nie będę się rozpisywać na tematy bardzo mnie drażniące
Bogdzia 17:10, 11 sty 2012

Zdrówka Karolinko życzę bo wiosna idzie i nie będzie czasu na chorowanie.Twój ogród byłby bardzo zawiedziony gdybyś się nim nie zajęła.
popcorn 18:32, 11 sty 2012

Witaj Justynko, Bogdziu,
oj, to prawda :/ Powalczę jeszcze w tej przychodni, ale z innym ortopedą Temriny mają ok 2 tygodniowe, więc nie tragiczne (w Warszawie były dłuższe kolejki).

pozdrawiam Was serdecznie!

Na razie zajmuję się organizowaniem 5tych urodzin Młodej, wyjazdu do Istebnej i pracą