Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

hanka_andrus 09:36, 19 sty 2012

Sił i cierpliwości w przygotowaniach!
popcorn 09:43, 19 sty 2012

Witaj Haniu, spokojnie, tylko parę osób przyjedzie będzie dobrze, M wróci i pomoże, Młoda posprząta swoje rzeczy (zwykle są wszędzie i zdążymy

pozdrawiam serdecznie!
siaaska 11:21, 19 sty 2012

Udanej imprezki życzymy i wszystkiego naj naj dla Młodej... Nawet nie wiem jak ma na imię bo tylko Młoda i Młoda...
popcorn 11:22, 19 sty 2012

dzięki Gabrysia
popcorn 19:30, 19 sty 2012

Dostałam fotkę bukszpanów 80 cm od pana iloovia jeden jest mój, plus 2 szt 60 cm
Marcu przybywaj

Bogdzia 20:22, 19 sty 2012

Gdzies czytałam jak pisałaś że w pobliżu nie możesz kupic żurawek. W Lodzi jest sklep internetowy Florini wejdź na ich stronę i zobacz mają mnóstwo żurawek i mozna odebrac na miejscu.Co prawda jest to prawie na granicy ze Zgierzem ale jednak Łódź.Zobacz sama czy Ci odpowiada.
popcorn 21:11, 19 sty 2012

Witaj Bogdziu! Dzięki! Florini już odkryłam dzięki GabiK i Shrekolowi. Ode mnie kawał drogi, jakieś 20 kilka, prawie 30 km, ale pojadę na wiosnę Zupełnie po drugiej stronie Łodzi. A tam nie jeżdżę, bo nie mam po co. Niedługo pojadę odebrać paszport, a potem długo nie

W Oświęcimiu, gdzie mieszkają moi Rodzice jest producent żurawek, jeden z większych w Polsce, Plantpol. Pojechałam tam na początku października, ale mieli już na zimę zamknięcie :/ Znowu czynne od 1go marca. Czekam na ten marzec z utęsknieniem
laurowisnia 16:07, 20 sty 2012

Karolino, odwiedziłam Twój powstający ogród, skupujesz bukszpany i ja również rozglądam się wszędzie za nim, jeszcze w grudniu kupowałam na wyprzedażach.
Będę kibicować nasadzeniom na wiosnę.
Natknęłam sie na ostatni projekcik, trochę mało widoczny - ja nie dawałabym pod cyprys strzyżony róż okrywowych.
I wszystkiego najlepszego dla Gabrysi.
popcorn 20:51, 20 sty 2012

Hej Agato!
dzięki za życzenia właśnie wróciliśmy z imprezy w centrum zabaw, bardzo fajnie było Tylko 2h, ale huczy mi w uszach do tej pory
Nie mogę się wiosny doczekać! Ogrodowisko powinno mieć jakiś procencik od producentów bukszpanu, za nakręcani popytu
I cyprys strzyżony i róże już rosną, zobaczymy - może jedno albo drugie zimy nie przetrwa.. na wiosnę się będę zastanawiać. W sumie dobrze to wygląda, jak kwitły róże było bardzo ładnie Pomiędzy nimi rośnie lawenda, myślę że za rok jak się to rozrośnie ziemi pod nimi widać nie będzie.. zobaczymy. A co byś dała zamiast róż?

pozdrawiam!
Sebek 23:55, 20 sty 2012

Ale super te bukszpany