Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Elfik 19:03, 11 sty 2012

No masz ci los! Tutaj są jakieś problemy ze zdrówkiem? Odczyniam: a kysz!!!... a kysz!!!... Karolinko za młoda jesteś na to, żeby mieć zrąbane stawy biodrowe. Nawet nie wiesz, jakie objawy może dawać promieniowanie od kręgosłupa. Ja np. miałam ...zawał! Wszelkie objawy! - a okazało się, że to od kręgosłupa... Zbadaj kręgosłup!
Miłych urodzinek Młodej...
popcorn 19:09, 11 sty 2012

Witaj Elu,
dlatego ortopeda państwowy nie chciał mi dać skierowania na usg, bo "pani jest za młoda na takie problemy". A mnie boli i już. Po 8h siedzenia przed kompem boli :/

jutro będę pracować z kanapy, z laptopem na kolanach. Może nie będzie boleć
Jak się wyśpię, rano jest ok, a od południa to samo :/

pozdrawiam serdecznie i dzięki za odczynianie

W przyszły piątek i sobotę imprezka, zamówiłam właśnie domowy tort - jeden z hello kitty, drugi z księżniczkami - zgodnie z zamówieniem Młodej Wychodzi ta sama cena co w cukierni, a przynajmniej nie takie sztuczne

siaaska 19:24, 11 sty 2012

Karolinko wiem że się powtarzam ale jestem pewna że te bóle są od kręgosłupa... Tym bardziej jeżeli masz siedzącą pracę... Mam nadzieję że ten lekarz do którego idziesz jest dobry i się domyśli o co chodzi a nie będzie naciągał na leczenie...

Może sama zrobisz torcika? W rzeczywistości to nie jest takie trudne a te obłożone lukrem plastycznym wyglądają bajecznie Robiłam na urodzinki naszych Skarbów... Kuba uwielbia Myszkę Miki więc ona pojawiła się na torcie. Dla Natalki była Minnie. Ważne że dzieciakom się podobało a ja z siostrą miałam niezłą zabawę
popcorn 20:03, 11 sty 2012

Hej Asiu,

zapisałam się do lekarza ortopedy prywatnie, ma dobre opinie, zobaczymy co powie. W międzyczasie jeszcze rtg i usg.. ale to dopiero za tydzień.

Torty zamówiłam, niby nie trudno, ale chcemy z bita śmietaną (a nie masą margarynową), a żeby sie nie rozpłynęła trzeba sie postarać... na wierzchu opłatek, jeden z kotem drugi z wróżką, Młoda sobie wybrała. po 32 zl/sztuka (1 kg), a na pewno będą udane - a mnie może nie wyjść i co wtedy Eksperymentuje jak mogę, tu się boję

Właśnie skończyłyśmy zaproszenia z Młodą na imprezę dla dzieci z przedszkola, 8 pięciolatków Fajnie będzie, poszaleją na sali zabaw
Kaisia 20:19, 11 sty 2012

Karola wpadłam przy szukaniu inspiracji do domku na Twój dziennik w muratorze jestem pod wrażeniem tego co tak zrobiłaś, oczywiście musiałam stronkę po stronce przejrzeć

Gratulacje podium w konkursie z trawami i zdrówka życzę.
kaisog1 20:35, 11 sty 2012

popcarol napisał(a)
Witaj Elu,
dlatego ortopeda państwowy nie chciał mi dać skierowania na usg, bo "pani jest za młoda na takie problemy". A mnie boli i już. Po 8h siedzenia przed kompem boli :/

jutro będę pracować z kanapy, z laptopem na kolanach. Może nie będzie boleć
Jak się wyśpię, rano jest ok, a od południa to samo :/

pozdrawiam serdecznie i dzięki za odczynianie

W przyszły piątek i sobotę imprezka, zamówiłam właśnie domowy tort - jeden z hello kitty, drugi z księżniczkami - zgodnie z zamówieniem Młodej Wychodzi ta sama cena co w cukierni, a przynajmniej nie takie sztuczne

...mnie tak bolało jak ....... w ciązy byłam
No ale żarty na bok... to faktycznie lepiej sprawdzić. Mój M miał rezonans niedawno i płacił 400zl...
popcorn 22:10, 11 sty 2012

Kasiu - dzięki Teraz zrobiłabym to wszystko lepiej, i... inaczej 1wszy dom dla wroga
Gosiu - to muszę się rozejrzeć, może to nie jest tak drogie jak powiedziała mi jedna pielęgniarka
Najpierw rtg i usg, przyjdzie czas i na rezonans. Problem w tym ze nie wiem co mam sobie prześwietlać - chyba rzeczywiście to kręgosłup. Mam skrzywienie pt lordoza, myślę że cośtam może naciskać i promieniować... trenuję sobie dzisiaj wieczorem oglądając film, gdy napnę mięśnie nie boli... cudo jakieś :/

W ciąży dzidziuś Ci naciskał tu i ówdzie a ja w ciąży nie jestem :/ ale po ciąży miałam artroskopię kolana, bo mi się rozbabrało, a dodatkowe 15 kg mi nie pomagało

pozdrawiam i dzięki za doping
popcorn 11:01, 12 sty 2012

Nowe polowanko na allegro - kupiłam 3 bukszpaniki:

90 cm wysokości. gratis forsycja na pniu (pewnie pojedzie do Teściowej)

Dość rachityczne i krzywe mają nóżki, ale mam nadzieję przy bambusie im się naprostują. Powinny ładnie wyglądać wśród innych kulek bukszpanowych na rabacie frontowej przed domem
Sebek 18:15, 12 sty 2012

Że ja nie patrzyłem - akurat by mi się przydały idealnie trzy sztuki - dwie na front i jedna na rabatę przed domem - może jeszcze pojawi się coś takiego - jak nie to będę Ci ich do końca życia zazdrościć
marzena 18:18, 12 sty 2012

Karolina, to pisz po ile je kupiłaś ? jestem na kupnie, wiec chce mieć rozeznanie...