hej Gabi,
aa, Sebek do Anglii

Byłam w sumie 3 razy ale wtedy mnie jeszcze ogrody nie interesowały

pojeździliśmy trochę, popracowaliśmy, jeszcze końcem liceum to było i po 1wszym roku studiów.
Co do tej oferty - wolałabym wylot z Warszawy, ale już nie było. Do wyboru Wrocław, Poznań albo te Katowice, więc na nich stanęło bo by nas moja Mama z Oświęcimia podrzuciła. No ale nic z tego :/ W kwietniu może się uda

Cena bardzo dobra, bo last minute, od 2 tygodni ryłam w necie i szukałam i porównywałam

a z Triadą mamy dobre doświadczenia, więc czemu nie

Jednak lepszą cenę można trafić niż rezerwując "first minute". A pół roku do wakacji to sporo czasu, zawsze coś się może wydarzyć... kiedyś zaliczka 30% nam przepadła, bo M sobie bark załatwił na snowboardzie, skończyło się na operacji i braku urlopu :/
Stożki bukszpanowe po 80 zł/szt. Zamówiłam u gościa 2 (więcej nie chciał sprzedać), doniczkowe- więc się przyjmą

i 3 kule na pniu. W sumie 330 zł. Wysyłka gratis. Wiosno przyjdź

Luty muszę jakoś przetrwać bezwyjazdowo (no, może tydzień w połowie urwę na Istebną i naukę Młodej na nartach), za to z ogromem pracy :/ w marcu narty 2x i kwiecień i lecimy

jupi

a potem już wszystko będzie rosło i mnie nie będzie ciągnęło gdzie indziej. Końcem maja te setki cebul powinny kwitnąć

jupi