Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

hanka_andrus 21:58, 18 mar 2012

Witaj Niko! Prace ogródkowe zaliczone na 6 z plusem!Pomocnik super gość! Łopatę ma fajową!Nic dziwnego,że uwinęliście się z większością najpilniejszych robót! Powodzenia w sezonie!
Joanka 22:12, 18 mar 2012

Pomocnik to skóra zdjęta z Mamusi

Stokrotki piękne, uwielbiam je.
monitka 14:19, 19 mar 2012

nika napisał(a)
Przez kilka dni nie miałam komputera i dlatego nic nie pisałam. Jeśli chodzi o projekt to aktualnie cierpię na brak weny i odłożyłam go na razie na półkę a sama wzięłam się za wiosenne porządki.

No to tak jak ja. W poprzednim tygodniu miałam zryw coś tam wymyśliłam a teraz wszystko wydaje mi się bez sensu. Na razie porządkuję, przycinam i czekam na wenę

Fajnego pomocnika miałaś moja córcia pomagała mi wczoraj wysiewać kwiatki a po godzinie sprawdzała czy już są ...
nika 14:38, 19 mar 2012

monitka napisał(a)
moja córcia pomagała mi wczoraj wysiewać kwiatki a po godzinie sprawdzała czy już są ...

ach, ci nasi mali pomocnicy

ja też tak mam, te wątpliwości... niby wiem, czego chcę, ale jak to narysuję, to zaraz zaczynam kombinować, że może jednak coś zmienić, że może to jednak nie to... weno przybywaj!
nika 21:43, 22 mar 2012

Doszłam do wniosku, że czas zacząć działać. Koniec z rozmyślaniem, zastanawianiem się... bo im dłużej myśę, tym mam więcej wątpliwości, a tym sposobem to mój ogród powstanie za sto lat
Postanowiłam, że zacznę od fragmentu ogrodu z przeznaczeniem na plac zabaw. Tym bardziej, że huśtawki czekają już od jesieni.
Złapałam więc dzisiaj za miarę i ruszyłam do boju

Sierpień 2011 - w tym rogu będzie planowany plac zabaw.

A tak wygląda to miejsce dziś...

Pierwsze przymiarki...

Kora już zebrana, a chortensje czekają na przeprowadzkę...

Wytyczanie linii rabaty...
hanka_andrus 21:54, 22 mar 2012

Nikuś,dobrze ,że już działasz.Codziennie trzeba coś zrobić,to nie odczujesz trudów.
nika 19:40, 23 mar 2012

Aby umilić sobie prace w ogrodzie, zakupiłam taki kolorowy zestaw... Niby nic, a jak cieszy

Syla 19:45, 23 mar 2012

Cacuszka a nie nic ..... ładne zakupy Ja jeszcze nic nie posadziłam do donic pozdrawiam
ell 19:50, 23 mar 2012

Widzę, że nareszcie ogrodowe gadżety wyglądają pociągająco.
monitka 21:13, 23 mar 2012

Nika pięknie działasz! gratuluje i zazdroszczę bo ja dopiero jakiś plan rozrysowałam a gdzie mi do sadzenia...Jakie rośliny planujesz posadzić?
Dzisiaj nie wytrzymałam i po drodze z pracy zajechałam do rajskiego ogrodu chociaż popatrzeć na roslinki a tam niespodzianka sporo bukszpanów! Tylko ceny mnie powaliły za mały stożek cena 96 zł kulki małe po 36 chyba.

Zestaw ogrodowy świetny czuję że jakbym taki nabyła to musiałabym z córcią sroczką o niego walczyć