Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

Milka 11:49, 03 gru 2013

Taka forma przekąsek, to jednocześnie piękna dekoracja
13:56, 03 gru 2013
Zaczyna się okres kruchych przyjemności Ciasteczka piec i dekorować lubię w towarzystwie, a Jole są mistrzyniami kruchego ciasta!
A ja właśnie odebrałam paczkę z... sankami Piotrek zamówił bez mojej wiedzy, pewnie zamierza mnie na nich po okolicznych ścieżkach i lesie ciągnąć zimą No ucieszyłam się jak dziecko
Jak tam nocne szydełkowanie Jolu, skończyłaś robótkę, czy sen nadszedł?

Bogdzia 16:34, 03 gru 2013

Ciasteczka cudnie wygladają i aż sie ma ochotę rękę po nie wyciągnąc. Ja od przyszłego tygodnia zaczne przygotowania do świat , ten tydzien jeszcze na lenistwo.Pozdrawiam.
jotka 23:10, 03 gru 2013

Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ....
Jestem jak balon ze spuszczonym powietrzem Może jutro dostane powietrza i wzniosę się ponad własne słabości ...

23:39, 03 gru 2013
Gdyby wszystkie życzenia spełniały się natychmiast, byłybyśmy najzdrowsze, i najszczęśliwsze
ale jutrzejszy dzień będzie tym z "powietrzem", zobaczysz
Dziś już tylko odpoczywaj i pogodnie myśl, by przez snem się wyciszyć.
Pochwaliłaś moje trawki związane... prawda, że ładnie wyszły sama aż się uśmiecham gdy na nie popatrzę. Wstawiłaś zdjęcie (nie wiem... borówki?), Byłaś w ogrodzie, czy to już z archiwum?
Ciasteczka kruche upiekłaś? Moje maślane nie wyszły, ale szukamy innego, sprawdzonego przepisu, nie będę eksperymentować.

jotka 07:42, 04 gru 2013

Iwa napisał(a)
Gdyby wszystkie życzenia spełniały się natychmiast, byłybyśmy najzdrowsze, i najszczęśliwsze
ale jutrzejszy dzień będzie tym z "powietrzem", zobaczysz
Dziś już tylko odpoczywaj i pogodnie myśl, by przez snem się wyciszyć.
Pochwaliłaś moje trawki związane... prawda, że ładnie wyszły sama aż się uśmiecham gdy na nie popatrzę. Wstawiłaś zdjęcie (nie wiem... borówki?), Byłaś w ogrodzie, czy to już z archiwum?
Ciasteczka kruche upiekłaś? Moje maślane nie wyszły, ale szukamy innego, sprawdzonego przepisu, nie będę eksperymentować.

Dobrze spałam i od rana już napompowana Borówka z archiwum, bo na działkę nie jeżdżę i chyba nie ma po co w tym sezonie. M. czasami zagląda.
Ciasto na ciasteczka jeszcze w lodówce - zaraz uruchomię piekarnik, wyciągnę foremeczki i napełnię dom zapachem Będą 3 rodzaje - cynamonowe, kokosowe i "zwykłe" Pewnie wybiorę gwiazdeczkowy wzór bo w zeszłym roku najbardziej się podobały

jotka 07:46, 04 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Ciasteczka cudnie wygladają i aż sie ma ochotę rękę po nie wyciągnąc. Ja od przyszłego tygodnia zaczne przygotowania do świat , ten tydzien jeszcze na lenistwo.Pozdrawiam.

Bogdziu, ja spieszę się z niektórymi pracami, bo przed świętami czeka mnie jeszcze podreperowanie zdrowia ...

Śnieg zapowiedzieli, ale u mnie za oknem jeszcze go nie widać....
zbigniew_gazda 07:55, 04 gru 2013

Jolu pychota na ekranie. U nas ok 20 grudnia się zacznie ruch. Siedź w domciu bo zapowiadają na czwartek i piątek ogromne wiatry i spadek ciśnienia do 960. Pozdrawiam.
jotka 08:10, 04 gru 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Jolu pychota na ekranie. U nas ok 20 grudnia się zacznie ruch. Siedź w domciu bo zapowiadają na czwartek i piątek ogromne wiatry i spadek ciśnienia do 960. Pozdrawiam.

Ja muszę Zbyszku w tym roku się spieszyć, bo przed świętami czeka mnie jeszcze kuracja w szpitalu ...
A ten zapowiedziany spadek ciśnienia to mi się nie podoba, bo kawę będę musiała sobie robić chyba w wiaderku

Po tych kolorkach zostało już tylko wspomnienie ...

Urszulla 09:04, 04 gru 2013

Jolu, ja ciasteczka będę piekła w weekend
będą kruche i pierniczki.