Ale tu ciekawie i optymistycznie. Przedstawienia , piekne prezenty, Jola w słoneczku i gotowa do pływania i super pracusie wnuczki. Raj na ziemii. Pozdrawiam i niech ten raj trwa wiecznie.
Jolcia wnusie super chłopaki morowe uczą się dobrego fachu i przyzwyczajają się do odpowiedniego ekwipunku to jest ważne i kolorki kasków do ogrodu pasują Oponką się nie przejmuj wszyscy je mamy małe i duże i przydadzą się na te mrozy nie zamarzniemy ha ha pozdrówka zostawiam
Zbyszku, fajniejszych wnuków nie mogłam sobie wymarzyć I to nie chodzi tylko o tych dwóch najstarszych Właśnie wróciliśmy z wizyty u najmłodszego - 1,5 miesiąca Sama słodycz i do tego jeszcze pyszny sernik córka upiekła
Jutro ciąg dalszy przyjemności, bo popisy w tańcach na imprezie: "Taniec z gwiazdeczkami"
Rok temu wyglądało tak
Wiem, że to dla nas nie bardzo wygląda na taniec, ale był to układ do słynnej chwilowo piosenki Ganam style. Ale widziałam ich także w krakowiczku i walcu
A ja poimprezowałam dzisiaj i zrobiliśmy przegląd materiałów potrzebnych do remontu łazienki.
A że kabiny natryskowe, brodzki, były w tym samym markecie co nasionka ...
Pierwsze zakupy poczynione
Cieszę się, że były nasiona słoneczników ozdobnych, bo zeszłoroczne sprawiły mało kłopotu, a wiele radości