Jakieś nieporozumienie ???
U mnie już lany poniedziałek!!! A myślałam, że to dopiero za tydzień ...
Pada intensywnie od 3 godzin, plany na dzisiejszy dzień trzeba skorygować i pewnie porządków na balkonie znowu nie będzie
Haniu, ja mimo wielu obowiązków, trudności zawsze lubilam przygotowania do świąt
Teraz każda z córek lubi je i długo przed zaczyna planowanie, uzgodnienia, kto, co, gdzie, ile, ...
Mają już nawet swoje specjalnosci
Haniu, Tobie też niech się wszystko uda bez dużego wysilku
A mnie na Świeta zaprosiła synowa i pierwszy raz nie muszę nic robic, ale mi sie trafiło. Proponowałam ciasta , mięsa lub coś innego ale powiedziała że mam odpoczywac wiec spróbuje choc nie umiem.Miłego dnia mimo tej pogody ale moze to przyspieszeni ogrodnicy i potem juz bedzie pieknie????
Na balkon nie zapraszałaś, ale i tak polazła wścibska baba, i jeszcze nagadała się, że hej.
Jolu, i niezapominajki dokoptuj do twych niebieskości, o ile znajdziesz miejsce.
Tak myślę Iwonko
Ale muszę poczekac co najmniej do środy, bo dopiero będzie zapowiadana poprawa pogody.
Marek wrócił z dzialki pod rekonesansie, przywiozl bukiet tulipanów do wazonu. Pokażę jutro, bo juz ciemno i nie chcę im robić fotki przy lampie. Ostatnio niewidzialna zła ręka sciela sobie nasze tulipany, więc wole nacieszyc sie swoimi sama, niż oddać zlodziejaszkowi ...