Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

Celina 19:37, 09 gru 2012

Komentarz zbyteczny
Celina 19:42, 09 gru 2012

Jolu zimy nie lubię, ale morze kocham !! Myślę ,że gdybym mieszkała nad wielką wodą ,
to może morze złagodziłoby ten mój ból istnienia zimową porą
jotka 20:43, 09 gru 2012

Zasypało na biało ... Zdjęcie zrobione przed chwila, bo prawie niee pada. Ale za dnia trudno było wyjść z aparatem bo sypało nieźle i to poziomo

an_tre 20:55, 09 gru 2012

U nas zapowiada się mroźna noc, teraz jest już -10 i wieje wiatr, takiej pogody nie lubię
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
zuza12 08:58, 10 gru 2012

Witaj Jolu o poranku.
Ja tak jak Ty nie cierpie zimy w mieście. Tony błota z solą na chodnikach, ślisko, mokro, brzydko, brrrrr.
Wczoraj nieźle sypało. My z M o 21.00 to akurat tańczyliśmy wokół domu z łopatami. Zabawa była niezła, a do rana i tak wszystko zasypało
Pozdrawiam
jotka 09:18, 10 gru 2012

Zuziu, zapowiada się maraton tańca z łopatą, bo widziałam prognozę pogody ...
Wczoraj cieszyłam się, że przykryło roślinki pierzynką śniegową, a dziś będę walczyć z zalegającym na chodnikach osiedlowych śniegiem, bo Ci co powinni odśnieżać chyba jeszcze smacznie śpią

Bogdzia 10:26, 10 gru 2012

jotka napisał(a)

M. właśnie wyciska sok z grapefruitów i pomarańczy

A wiesz o tym że sok z grapefruitów wzmacnia działanie niektórych leków nawet 10-krotnie? trzeba uwazac.Miłego dnia.
EPODLAS 10:38, 10 gru 2012

Witaj Jolu, u nas też sypie lekki śnieżek, ale na razie nie ma go jeszcze tak dużo. Rozmawiałam przed chwilą synem z Anglii, u nich 10 stopni na plusie. Bardzo nam zazdroszczą tego śniegu, zwłaszcza wnuki. Moje na razie nie mogą poszaleć na śniegu. Pozdrawiam.
weronika77 11:53, 10 gru 2012

jotka napisał(a)
Aniu, u Celinki napisałaś: "byle do krokusików" i powinno to być hasło ogrodowiskowe na najbliższe 3-4 miesiące
Ja parę razy cieszyłam się z zimy nawet jako dorosła Ale było to na wyjazdach w góry gdzie zima jest piękna W mieście odgarnięty z ulic i chodników śnieg szybko robi się szary i zalega hałdami albo topnieje tworząc breję w której nawet najsolidniejsze buty przemakają

Taką zimę to lubię - spacery po biały śniegu, ciepły obiad w schronisku, grzane wino z przyjaciółmi ...

Ja lubię siedzieć w domku zimą, i podziwiać takie widoki na fotkach, boję się zasp, korków itp.
Ale jak tak patrzę na zimowe fotki, to trochę żal, że mnie tam nie ma. Pozdrawiam Jotko.
kaisog1 11:55, 10 gru 2012

jotka napisał(a)
Aniu, u Celinki napisałaś: "byle do krokusików" i powinno to być hasło ogrodowiskowe na najbliższe 3-4 miesiące
Ja parę razy cieszyłam się z zimy nawet jako dorosła Ale było to na wyjazdach w góry gdzie zima jest piękna W mieście odgarnięty z ulic i chodników śnieg szybko robi się szary i zalega hałdami albo topnieje tworząc breję w której nawet najsolidniejsze buty przemakają

Taką zimę to lubię - spacery po biały śniegu, ciepły obiad w schronisku, grzane wino z przyjaciółmi ...

A jak u nas porządnie napada (a właśnie sypie znowu drobniutki) to wezmę przykład z wnuków i .... biegiem, biegiem, biegiem, razem z panem śniegiem

Widok zapiera dech w piersiach
A wnuki.... który jest który???? Super wyglądają takie szkraby zapakowane w wielkie kombinezony próbujące pobiec jak najszybciej się da