A u Ciebie juz wiosna mami kolorami i zapachami. Mmmmmmmmmmmmmmm Tym bardziej, ze choinka sie wyprowadzila
Kiedys mialam i sztuczna (dziecinstwo) i prawdziwa (wczesna i pozna mlodosc) a teraz w ogole nie miewam od kilku lat - za to posiadam snopek i on robi za choinke
Jolu, mówisz, że już po choince? I uparta była? Z żalu pewnie, że ciepełko opuścić w gołym stanie musiała. I komu ona teraz w oko wpadnie? Goła, bez wszelakich ozdób i światełek - biedaczka!?
Ja choinki w tym roku nie ubierałam, bo święta u córki spędzałam. A jak już co, to jodłę radzę kupować, bo ona usycha a igieł nie gubi, no może kilka a nie kilka tysięcy Tylko cena!!!
Jak to dobrze, że wiosenkę w sklepach można sobie zafundować. Zawszeć to milej i weselej w domu
Basiu, już komuś w oko wpadła prawdopodobnie poszła do ciepłego pieca ....A uparta, bo pewnie zwyczajem lat ubiegłych myślała, ze 2.02. pomieszka A tu ... eksmisja
Oj pewnie dopiero teraz zacznę tęsknić za wiosenką jak odwilż przyjdzie. Już dzisiaj czułam jak w czasie spaceru wilgoć wkradała sie we wszystkie zakamarki ubrania ... Nie lubię tego. A w dodatku mój sklep ogrodniczy jeszcze zamknięty Pewnie od lutego zaczną, ale to przecież już tylko kilka dni
Piękne masz tawułki. Ja też je mam i to od dawna. Jesienią przesadziłam/rozsadziłam. Mam nadzieję, że będą rosnąć.
A choinkę już dawno rozebrałam. Tylko wianki jeszcze wiszą.
Buziaki Jolu i dziękuję, że do mnie zaglądasz
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Zaglądam Teresko, bo do ładnych klimatycznych miejsc mnie ciągnie U mnie już wszystkie ozdoby świąteczne poszły do pudełek, szuflad, niektóre pożegnały się na zawsze z powodu złej kondycji ... Zostało tylko dużo świeczników, wieczek na poprawianie nastroju wieczorem
Jolu, też widziałam bazie na wierzbie Iwie, niestety aparatu nie miałam. Ale stanęłam i gapiłam się na te zwiastuny wiosny. To chyba najpierwsze oznaki wiosny na roślinach.
U mnie 2 na plusie i dobrze, bo za godzinę przychodzi fachman od okien założyć nowa uszczelkę. Dużo nie wietrzę, bo jak nie będzie mu szło sprawnie to wietrzenie będzie że hohoho ....