laurowisnia
09:45, 30 sty 2012
Witam sąsiadkę, masz pięknie ukształtowaną rabatę przed tarasem, jak tu już powiedziano w stylu angielskim. Jest na niej to co lubię róże + byliny w tym liliowce. Abraham ładnie się u Ciebie rozrasta, jest to moja pierwsza róża angielska, której jednak wybrałam za suche miejsce i co roku ma mniej kwiatów.
Ciekawa jestem nowej rabaty GJ.
Szukasz liliowca cytrynowego, powiem, że też go poszukiwałam, możliwe, że kupiłam go 2 lata temu, ale w pierwszym roku nie kwitł, później jak się rozrósł, miałam pogrom w liliowcach - zaczęły mi je pałaszować nornice. W następnym się odbudowywał, też nie kwitł - zobaczę co będzie w tym roku, jeśli to on to chętnie się podzielę - może u Ciebie przetrwa.
Ciekawa jestem nowej rabaty GJ.
Szukasz liliowca cytrynowego, powiem, że też go poszukiwałam, możliwe, że kupiłam go 2 lata temu, ale w pierwszym roku nie kwitł, później jak się rozrósł, miałam pogrom w liliowcach - zaczęły mi je pałaszować nornice. W następnym się odbudowywał, też nie kwitł - zobaczę co będzie w tym roku, jeśli to on to chętnie się podzielę - może u Ciebie przetrwa.