Witaj Kasiu,
Z zapartym tchem przeczytalam caly watek. Nie bede oryginalna - masz przecudowny ogrod i co podziwiam najbardziej to to, ze zrobilas go sama. Wielki, wielki szacunek.
Ja rowniez jestem milosniczka traw, mam kilka odmian, ktore sa u Ciebie. Tyle tylko, ze moje to trawkowe przedszkole

Przecudny, przecudny ogrod.
Z Twojej kolekcji klonow mam chyba Garnet, pewna nie jestem, nie jest jakos mocno wybarwiony, a rosnie od strony poludniowego wschodu. Niestety kupilam go bez metki i teraz nie wiem co jest treflem. Niewazne, grunt, ze urodziwy

A Twoja kolekcja obledna. Bez dwoch zdan.
Kasiu, a Leooooooon. Boooooooooski. Na pierwszy rzut oka myslalam, ze to Nevka, ale jakos malo puchata a tu prosze. Wyglaskaj go mocno ode mnie - moj kociej lubi jak go drapie po grzbiecie, ale tak tuz przy ogonie, moze tak stac i podstawiac sie bez konca. Twoj tez tak ma????
Ja jestem kociara
Kasiu, mam jeszcze pytanie. O ile dobrze przeczytalam Twoja ziemia jest torfowa. Nie masz problemu ze skrzypem polnym? Ja mam rowniez taka ziemie nawieziona i jest masakra skrzypem wiecznie wylazacym z kazdej strony....
Pozdrawiam Cie serdecznie i dziekuje, ze zaprosilas nas do swojego swiata.