Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogrodowy pamiętnik

Mój ogrodowy pamiętnik

mikina34 14:30, 18 kwi 2019

Aurelllia napisał(a)
...
Co do kilogramów to ja teraz walczę z cellulitem bańką chińską - kupiłam, ale o matko jak to boli...... zaciskam zęby i masuję, ale nie wiem jak długo wytrzymam

Dżizas, kobieto, po co się tak katować , trza się pokochać i już
A tak serio to my kobiety jesteśmy jednak ostro szurnięte w temacie wagi i urody, dobrze, że ja już weszłam w ten wiek, że nie muszę się wszystkim podobać i dla zdrowia psychicznego omijam lustro szerokim łukiem
MalgosiaW 15:10, 18 kwi 2019

Witam wiosennie. Aż miło was się czyta. Miałam napisać achy i echy o kulkach. Ale temat mody i urody poprawił mi nastrój. Bo troszkę z wielkim bólem udało mi się zgubić po zimie, coby nie musieć wymieniać garderoby i więcej na rośliny było , jak młodsza zapytała mnie czy znowu bedziemy mieć braciszka
Nowa12 15:34, 18 kwi 2019

mikina34 napisał(a)

Dżizas, kobieto, po co się tak katować , trza się pokochać i już
A tak serio to my kobiety jesteśmy jednak ostro szurnięte w temacie wagi i urody, dobrze, że ja już weszłam w ten wiek, że nie muszę się wszystkim podobać i dla zdrowia psychicznego omijam lustro szerokim łukiem

Weź nie gadaj bo ja bym tam chętnie zrzuciła to i owo ale jakbym mogła nadal jeść co chcę .
Nowa12 16:24, 18 kwi 2019

MalgosiaW napisał(a)
Witam wiosennie. Aż miło was się czyta. Miałam napisać achy i echy o kulkach. Ale temat mody i urody poprawił mi nastrój. Bo troszkę z wielkim bólem udało mi się zgubić po zimie, coby nie musieć wymieniać garderoby i więcej na rośliny było , jak młodsza zapytała mnie czy znowu bedziemy mieć braciszka

Następna co się wylaszczyła na wiosnę . Ale tak czy siak o braciszku dla córuni nie zaszkodzi pomyśleć .
Nowa12 22:08, 18 kwi 2019

Takie cuś dzisiaj kupiłam do dwóch doniczek. Nie wiem czy to się nadaje do doniczek ale kolorek mnie urzekł .

Renii 22:23, 18 kwi 2019

Nowa12 napisał(a)
Wrzucę też trochę łysych miejsc . Skarpę zrobiłam wyłącznie jałowcowo-iglakową. Mąż mi dosadził na nią jeszcze takiego pół zdechłego cyprysika Ivonne, którego chciałem wyrzucić. Przy nim to nic nie mogę wyciepać chyba, że po kryjomu .

g[/img]

Ha, ha u mnie to samo. Wszystkie rośliny by reanimował
Renii 22:28, 18 kwi 2019

Nowa12 napisał(a)
Takie cuś dzisiaj kupiłam do dwóch doniczek. Nie wiem czy to się nadaje do doniczek ale kolorek mnie urzekł .

A co to, bom już ślepa i nie mogę przeczytać?!
Nowa12 23:38, 18 kwi 2019

Renii napisał(a)

Ha, ha u mnie to samo. Wszystkie rośliny by reanimował

Nawet takie paskudztwo co to z tego już nic nie będzie . W dodatku mam 2 inne cyprysiki Ivonne, które są ładne więc tego można było sobie podarować ale nie.
Nowa12 23:40, 18 kwi 2019

Renii napisał(a)

A co to, bom już ślepa i nie mogę przeczytać?!

Lithodora Heavenly Blue. Krzewinka na skalniaki, która podobno długo kwitnie.
Nie wiem co to za cudo ale kupiłam z powodu niebieskich kwiatków.
mikina34 11:23, 19 kwi 2019

Nowa12 napisał(a)

Weź nie gadaj bo ja bym tam chętnie zrzuciła to i owo ale jakbym mogła nadal jeść co chcę .

Ja też bym, ale jak nie mogę to co się będę dołować, moją słabością są chipsy solone, jakiś czas się wstrzymuję, jak czuję, że mam luźniej w gumce zaczynam wsuwać chipsy i wracam do wagi i tak w koło Macieju ale Tobie kibicuję jakby co