Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogrodowy pamiętnik

Mój ogrodowy pamiętnik

Nowa12 21:59, 17 maj 2020

danuta_szwajcer napisał(a)

Ale gra kolorów, cudny widok Piękne żurawki no i kalina CUDO Pozdrawiam

Dziękuję Danusiu za odwiedziny. Żurawki się w miarę spisują i mam nadzieję, że nic ich nie zje . Ale widzę, że sporo podrosły od zeszłego roku kiedy takie maluchy wsadzałam do ziemi .
Nowa12 22:03, 17 maj 2020

Kim napisał(a)

Ty mnie już nie nerwuj tymi zdjęciami bo jak na nie patrzę to chce mi się przekopać cały mój ogródek i posadzić wszystko na nowo ach....

Bożenko no chyba żartujesz i nie doceniasz swojego ogrodu .
Wrzucam tylko to co mi się w miarę podoba i jakoś wygląda na fotkach. A ile mam beznadziejnych i wkurzających miejsc co nie umiem ich naprawić.
Renii 22:35, 17 maj 2020

Kaliny cudne, aż chce się mieć. Może znajdę dla nich miejsce, jak sie uporam z trawnikiem. Czy azalia którą pokazujesz fioletowa i czerwoną to te same czy zdjęcia przełamują kolory? Oczywiście Kilian piekna i ma dużo kwiecia

Zrób dalsze zdjęcie Gledicziji. Pliss
Kim 22:35, 17 maj 2020

Nowa12 napisał(a)

Bożenko no chyba żartujesz i nie doceniasz swojego ogrodu .
Wrzucam tylko to co mi się w miarę podoba i jakoś wygląda na fotkach. A ile mam beznadziejnych i wkurzających miejsc co nie umiem ich naprawić.

Dobrze słyszeć ,że nie tylko ja tak mam jak się tak napatrzę na inne ogrody to mam doła strasznego
Myślę sobie czasami żeby zrobić sobie przerwę od O bo chyba się za bardzo nakręcam ,tyle że ciężko żyć bez Ogrodowiska
Nowa12 22:57, 17 maj 2020

Renii napisał(a)
Kaliny cudne, aż chce się mieć. Może znajdę dla nich miejsce, jak sie uporam z trawnikiem. Czy azalia którą pokazujesz fioletowa i czerwoną to te same czy zdjęcia przełamują kolory? Oczywiście Kilian piekna i ma dużo kwiecia

Zrób dalsze zdjęcie Gledicziji. Pliss

Fioletowe azalie mam 2 japońskie a czerwone inne wielkokwiatowe. Ta na ostatnich zdjęciach to nn bo wrzuciłam kartkę i nie wiem. Feuerwerk jest jeszcze u mnie czerwonawa.

Moja Glediczja jest mała i powiązana do pionu bo usiłuję ją jakoś okiełznać. Wrzucę fotkę jak śmiesznie teraz wygląda .
malgorzata_s... 23:01, 17 maj 2020

Nowa12 napisał(a)
I fotki na zoomie z komórki .

Wspaniałe zestawienie kolorów Pięknie
deszczowymaj 23:04, 17 maj 2020

Bardzo bardzo ładnie .. Wspaniale wychodzi Ci dobieranie roślin
iwona_d 07:33, 18 maj 2020

Boże to niesamowite jak tu pięknie, to niesprawiedliwe, ja tak nie umiem. Muszę chyba przestać codziennie oglądać te zdjęcia, bo już chyba wpadnę w całkowitego doła.
Makao_J 08:20, 18 maj 2020

Dużo tych czarwonych akcentów masz. Pasują u Ciebie. Jak płomienie się palą na tle zieleni.
Nowa12 08:44, 18 maj 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Wspaniałe zestawienie kolorów Pięknie

Gosiu, u mnie jeszcze daleka droga do Twoich zestawień roślin .
Zrobiłam sobie 2 półkola z drzewami i teraz nie wiem co dać im w nogi. Miejsca jest dość dużo. Tyle różnych roślin przychodziło mi do głowy a teraz stoję bo nie potrafię niczego wybrać.