Robię to w komórce. W aplikacjach google jest taka aplikacja ZDJĘCIA i tam z menu wybieram utwórz kolaż. Można wrzucić maksymalnie 9 zdjęć.
Większość zdjęć mam w komórce. Na kompie jeszcze tego nie robiłam.
W komórce w folderze galeria też można robić kolaż ale z 6 zdjęć.
Cześć Aniu. Oglądałam Twoje zdjęcia z lotu ptaka i mój układ działki jest podobny. I też mam kółko . Moje jest pobasenowe .
Zaczątki musiały być. Nie byłabym w stanie dłużej czekać .
witaj Agatko poszlam za sladem moich ogrodowych kolezanek i jestem piekny ogrodek stworzylas na podziw czytalam o tych wandalach az za serce sciska jak tak mozna a przechodzac do tematu kwiatow roze jezowki masz sliczniusie moje ulubione kwiaty razem na czele z hortensjami
Przeczytałam,pooglądałam, piękny ogród już masz bardzo ciekawe kształty rabat, ja bym je więcej poszerzyła niż to co planujesz. Mam 2.5 i 3 m i już mi ciasno, planuję poszerzać. Nie masz miskantów chyba, czy coś mi umknęło? Nie planujesz ich? Ja kocham miłością totalną
Śliwy przy tarasie robią robotę, fajnie że je zostawiłaś. Bądź serby przy betonowym płocie, też się do nich przymierzam.
Zostaję u Ciebie bo jest klimatycznie
Wrociłam po śladach do Ciebie i padłam, ile ty masz pieknych róż. A ja powinnam mieć zakaz wchodzenia na "różane" wątki .
A ta twoja Pastella i Bailando - cud, miód
A z wandalami co zrobić. Nie spodziewałabym się tego, że komuś będzie się chciało przeskoczyć przez płot tylko po to, żeby zniszczyć ogród. Na szczęście był to jednorazowy incydent ale nauczył nas tego, że porządne ogrodzenie i zakrycie się przed wzrokiem innych to priorytet. A my niestety takiego ogrodzenia nie zrobiliśmy.