Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogrodowy pamiętnik

Mój ogrodowy pamiętnik

Nowa12 20:34, 26 lut 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Agatko dla tego my tez z tylu postawilismy 2m plot betonowy na glucho bo z 3 stron dzialka na wylocie pod samym lasem jest o wiele juz zaciszniej

I dobrze zrobiliście . Ważny jest komfort korzystania z ogrodu.
Kasiolaaa 20:38, 26 lut 2019

wiesz nie kazdemu sie to spodobalo ale wolnosc Tomku w swoim domku hihihi mamy troszke zaciszniej i o to chodzi aby sie czuc komfortowo czlowiek nie mogl sie nawet poopalac spokojnie bo odrazu paparazzi hihihi
Nowa12 20:39, 26 lut 2019

Magleska napisał(a)
Jesienny kolaż obejrzałam śliczny ....poczytałam o planach na pnącza i uciekam dalej
Miłego wieczoru

Plany planami a życie życiem . W sobotę może moje hortki zetnę bo chyba ostatnia już tu zostałam. I kostrzewę siną do zera. Raz kozie śmierć. Do niej porządny sprzęt potrzebuję bo już wielka się zrobiła. Mam nadzieję, że nie przepłaci tego życiem .
Nowa12 20:43, 26 lut 2019

Kasiolaaa napisał(a)
wiesz nie kazdemu sie to spodobalo ale wolnosc Tomku w swoim domku hihihi mamy troszke zaciszniej i o to chodzi aby sie czuc komfortowo czlowiek nie mogl sie nawet poopalac spokojnie bo odrazu paparazzi hihihi

To ja niestety teraz tak trochę mam bo tuje jeszcze nie siegają wysokości płotu a jedną stronę mam tylko roślinami obsadzoną i jakoś nie przewidziałam że będą tak wolno rosnąć. Głupio mi nawet zdjęcia robić bo się wszyscy gapią.
mikina34 22:06, 26 lut 2019

Nowa12 napisał(a)

No to dobrze bo ja się potworów bardzo boję .
A ten powiem ci, że ładny jest.

Drugi Summer Snow to potwór chociaż piękny w całej okazałości obsypany drobnymi kwiatkami jak gwiazdki rośnie szybko i obficie, obrasta domek gospodarczy, wstawię u siebie fotkę.
mirkaka 05:09, 27 lut 2019

Nowa12 napisał(a)

To ja niestety teraz tak trochę mam bo tuje jeszcze nie siegają wysokości płotu a jedną stronę mam tylko roślinami obsadzoną i jakoś nie przewidziałam że będą tak wolno rosnąć. Głupio mi nawet zdjęcia robić bo się wszyscy gapią.

Mam tak samo od ulicy w moim lasku, tuje rosną b powoli bo pod wielkimi brzozami, a rabatkę zrobiłam trochę podwyższoną, i jak tam chodzę, to też się czuję jak na wybiegu .
deszczowymaj 13:55, 27 lut 2019

Nowa12 napisał(a)

To ja mam tak samo..a do tego jeszcze ..nasza działka jest ostatnią w rzędzie domków i sąsiada mam tylko z jednej strony a tak to chodniczek na około ..osłonięta jestem z dwóch stron,bo tam tuje mam już duże a od najważniejszej strony tam gdzie ulica i największy ruch,to jeszcze roślinki malutkie ..a jeszcze na przeciwko nas jest przystanek

Także jak ryje w ziemi jak ten kret,to przystankowicze się nie nudzą
a zrobienie zdjęcia to już wyższa szkoła jazdy jakoś mi tak zawsze głupio chodzić po ogrodzie i zdjęcia cykać ...to czaję się w krzakulcach czy czasami ktoś nie patrzy
eVka 13:59, 27 lut 2019

deszczowymaj napisał(a)

To ja mam tak samo..a do tego jeszcze ..nasza działka jest ostatnią w rzędzie domków i sąsiada mam tylko z jednej strony a tak to chodniczek na około ..osłonięta jestem z dwóch stron,bo tam tuje mam już duże a od najważniejszej strony tam gdzie ulica i największy ruch,to jeszcze roślinki malutkie ..a jeszcze na przeciwko nas jest przystanek

Także jak ryje w ziemi jak ten kret,to przystankowicze się nie nudzą
a zrobienie zdjęcia to już wyższa szkoła jazdy jakoś mi tak zawsze głupio chodzić po ogrodzie i zdjęcia cykać ...to czaję się w krzakulcach czy czasami ktoś nie patrzy

Mam identycznie, jestem totalnie na patelni jak robią coś w ogrodzie, widac mnie prawie z każdej strony. Szmaragdy jeszcze niskie, kilka lat minie zanim się uda osłonić. W desperacji za szmaragdami, na sąsiedniej nieużytkowanej działce mojej siostry posadziłam szpaler miskantów Giganteusów z nadzieją, że one wyrosną szybciej niż tuje i choć trochę intymności w ogrodzie mieć będę
Kasiolaaa 14:19, 27 lut 2019

ja z tymi zdjeciami tez tak mam ze glupio mi tylko tyle zeby ktos nie pomyslal ze jemu robie fotki hihi
mikina34 18:48, 27 lut 2019

Ej, ja też tak mam, że jak cykam fotki w ogrodzie to najpierw się czaję czy nikt nie patrzy Normalnie jakbym robiła co najmniej coś dziwacznego jakaś goopia chyba jestem, przecież moje to mi wolno, co nie Co innego gdybym zaczęła sobie słitfocie strzelać z habaziami w tle