wiesz nie kazdemu sie to spodobalo ale wolnosc Tomku w swoim domku hihihi mamy troszke zaciszniej i o to chodzi aby sie czuc komfortowo czlowiek nie mogl sie nawet poopalac spokojnie bo odrazu paparazzi hihihi
Plany planami a życie życiem . W sobotę może moje hortki zetnę bo chyba ostatnia już tu zostałam. I kostrzewę siną do zera. Raz kozie śmierć. Do niej porządny sprzęt potrzebuję bo już wielka się zrobiła. Mam nadzieję, że nie przepłaci tego życiem .
To ja niestety teraz tak trochę mam bo tuje jeszcze nie siegają wysokości płotu a jedną stronę mam tylko roślinami obsadzoną i jakoś nie przewidziałam że będą tak wolno rosnąć. Głupio mi nawet zdjęcia robić bo się wszyscy gapią.
Drugi Summer Snow to potwór chociaż piękny w całej okazałości obsypany drobnymi kwiatkami jak gwiazdki rośnie szybko i obficie, obrasta domek gospodarczy, wstawię u siebie fotkę.
To ja mam tak samo..a do tego jeszcze ..nasza działka jest ostatnią w rzędzie domków i sąsiada mam tylko z jednej strony a tak to chodniczek na około ..osłonięta jestem z dwóch stron,bo tam tuje mam już duże a od najważniejszej strony tam gdzie ulica i największy ruch,to jeszcze roślinki malutkie ..a jeszcze na przeciwko nas jest przystanek
Także jak ryje w ziemi jak ten kret,to przystankowicze się nie nudzą
a zrobienie zdjęcia to już wyższa szkoła jazdy jakoś mi tak zawsze głupio chodzić po ogrodzie i zdjęcia cykać ...to czaję się w krzakulcach czy czasami ktoś nie patrzy
Mam identycznie, jestem totalnie na patelni jak robią coś w ogrodzie, widac mnie prawie z każdej strony. Szmaragdy jeszcze niskie, kilka lat minie zanim się uda osłonić. W desperacji za szmaragdami, na sąsiedniej nieużytkowanej działce mojej siostry posadziłam szpaler miskantów Giganteusów z nadzieją, że one wyrosną szybciej niż tuje i choć trochę intymności w ogrodzie mieć będę
Ej, ja też tak mam, że jak cykam fotki w ogrodzie to najpierw się czaję czy nikt nie patrzy Normalnie jakbym robiła co najmniej coś dziwacznego jakaś goopia chyba jestem, przecież moje to mi wolno, co nie Co innego gdybym zaczęła sobie słitfocie strzelać z habaziami w tle