Nie u mnie samosiewów nie zrobiła nigdy, dzieliłam dwa lata temu ale nic z tego bo norice zerzarły korzenie Ostały się dwie rośliny, jak poczekasz rok dwa to znowu będę próbowała dzielić Do przyjazdu nie potrzebujesz pretekstu
Nasz ogród jest taki, ze tydzień do tygodnia z kwitnieniami nie podobny choć te same miejsca Lubię tę jego zmienność bo mnie nie nudzi wizualnie
fotki tydzień temu cykane, dziś już inaczejAle jeszcze tyle mam Wam do pokazywania z poprzednich, że na obecne znowu trzeba czekać u mnie w sezonie zawsze zdjęcia z poślizgiem
Ale muszę je trochę od niej odsunąć bo jak sadziłam tulipany zapomniałam w którym miejscu ta serduszka i za blisko są, ona je zje w ciągu dwóch lat. Też mi się to zestawienie spodobało
Sylwia, ale sypnęło pięknem. Drzewa Ci ładnie porosły, wypełniły przestrzeń. Kwiecie wszelakie robi swoje, zachwycam się spacerując porannie. Czy Maja ma w planach update Twojego ogrodu? Nad strumykiem uroczo! I oby tak zostało!
Sylwuś, ten klonik tak mi się podoba ... Czy mogłabyś na moim wątku napisać, jak się nazywa? Ja mam tak mało czasu na forum, że niestety nie daję rady nadrabiać zaległości