Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

DariaB 14:12, 15 cze 2022

Z tymi deskami w piecu to faktycznie szaleństwo, kiedyś to ludzie mieli fantazję
Ja też walczę z powojem, chwila nieuwagi i jest wszędzie, a najgorsze, że pełno go przełazi od sąsiada, a on nawet o tym nie wie bo nie widzi co się dzieje u niego za tujami no i skrzyp to też moja zmora. Resztę jestem w stanie ogarnąć w miarę na bieżąco.
Kordina 17:29, 15 cze 2022

Lampa w harmonii ze ścianą i belkami a pamiętam kinkiety świetne, gdzie planujesz? Na ścianie nad łóżkiem czy w innym pomieszczeniu?
Nie tak dawno jeszcze walczyłam z rzeczywistością jak Wy, życzę dużo zdrowia, siły i gumowych rąk
Gruszka_na_w... 21:23, 15 cze 2022

Mocno kibicuje Waszym poczynaniom budowlanym. Sił i zdrowia życzę!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Agania 22:08, 15 cze 2022

Remontowo trzymam kciuki, u Was to zawsze ekstremalnie, jak tam zdrowie, mam nadzieję
że deszczu nie za wiele i w tym roku wszystko
leci po Waszej myśli
buziak
sylwia_slomc... 22:19, 15 cze 2022

DariaB napisał(a)
Z tymi deskami w piecu to faktycznie szaleństwo, kiedyś to ludzie mieli fantazję
Ja też walczę z powojem, chwila nieuwagi i jest wszędzie, a najgorsze, że pełno go przełazi od sąsiada, a on nawet o tym nie wie bo nie widzi co się dzieje u niego za tujami no i skrzyp to też moja zmora. Resztę jestem w stanie ogarnąć w miarę na bieżąco.

Powój jest uciążliwy i stale go przybywa nawet jak się mu nie pozwoli zakwitnąć to pojawia się w nowych miejscach. Ten sam problem mam z wyka ptasią, ta dodatkowo strzela nasionami.
sylwia_slomc... 22:22, 15 cze 2022

Kordina napisał(a)
Lampa w harmonii ze ścianą i belkami a pamiętam kinkiety świetne, gdzie planujesz? Na ścianie nad łóżkiem czy w innym pomieszczeniu?
Nie tak dawno jeszcze walczyłam z rzeczywistością jak Wy, życzę dużo zdrowia, siły i gumowych rąk

Kinkiety będą w jadalni, też mam do nich fajną lampę. Do tej w sypiali mam lampkę nocną w tych samych tonacjach i klimacie
sylwia_slomc... 22:23, 15 cze 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Mocno kibicuje Waszym poczynaniom budowlanym. Sił i zdrowia życzę!

Dziękujemy
sylwia_slomc... 22:28, 15 cze 2022

Agania napisał(a)
Remontowo trzymam kciuki, u Was to zawsze ekstremalnie, jak tam zdrowie, mam nadzieję
że deszczu nie za wiele i w tym roku wszystko
leci po Waszej myśli
buziak

Agatka na razie deszczy nawet za mało. dwa dni temu podlało dość mocno, a dziś już sucho jakby nie padało wcale. Ale lepiej tak niż jakby topic miało Na razie częściowo po naszej myśli, a z tym co nie po naszej staramy się uporaćJak to w życiu i jak u każdegoZdrowie różnie raz lepiej raz gorzej, w tym roku już się sporo w rodzinie zdrowotnie wydarzyło...
Oby nie było gorzej to damy radę
sylwia_slomc... 22:40, 15 cze 2022

To może troszkę łąki jeszcze

sylwia_slomc... 22:41, 15 cze 2022