Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

anpi 23:49, 10 wrz 2022

Sylwia, obejrzałam łąkę falujacą miskantami i tą w śród brzóz! Piękne widoczki! Ogólne obrazki to całe pejzaże cudnie wymalowane waszymi rękami!!! Ależ to wszystko porosło!!! Urocza okolica domku i warzywniaka! Różana fotka- przecudna!
Remoncik śledzę z ciekawością!I podziwiam Waszą pracowitość!
Ślę pozdrowionka!
Magara 00:07, 11 wrz 2022

U Ciebie zawsze piękne widoki
Nawłoć trochę mnie przeraża. Sporo ostatnio czasu spędzam w samochodzie. I wydaje mi się, że krajobraz za oknem to nawłoć, nawłoć, nawłoć
Alija 18:11, 12 wrz 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)

Sylwia, ależ niesamowite widoki, nawłoć z trawami bajkowa.
U mnie w ogrodzie też mam trochę nawłoci, ale jej pilnuję, bo już mam parę roślin nad którymi nie panuję.
sylwia_slomc... 20:42, 12 wrz 2022

anpi napisał(a)
Sylwia, obejrzałam łąkę falujacą miskantami i tą w śród brzóz! Piękne widoczki! Ogólne obrazki to całe pejzaże cudnie wymalowane waszymi rękami!!! Ależ to wszystko porosło!!! Urocza okolica domku i warzywniaka! Różana fotka- przecudna!
Remoncik śledzę z ciekawością!I podziwiam Waszą pracowitość!
Ślę pozdrowionka!

Aniu ogród w tym roku suszą umęczony. Na szczęście w ten weekend troszkę popadało, rośliny się podnoszą, choć jak chciałam miętę od sąsiadki w łące dziś posadzić to tylko tak na 4 cm wilgoć w ziemi jest, ale lepszy rydz niż nicDomek( chatka jeszcze nie posprzątana, placyk wokół zarośnięty bo nadal zamulony, kiedyś odkopiemy, może do zimy się uda Remont póki co ma pierwszeństwo
Buziaki dla Was
sylwia_slomc... 20:45, 12 wrz 2022

Magara napisał(a)
U Ciebie zawsze piękne widoki
Nawłoć trochę mnie przeraża. Sporo ostatnio czasu spędzam w samochodzie. I wydaje mi się, że krajobraz za oknem to nawłoć, nawłoć, nawłoć

Takie same wnioski wyciągnęłam, przynajmniej południową Polskę opanowała, nie wiem jak reszta kraju, ale u nas jej mnogo
Nie pamiętam już co pokazywałam
sylwia_slomc... 20:48, 12 wrz 2022

Alija napisał(a)

Sylwia, ależ niesamowite widoki, nawłoć z trawami bajkowa.
U mnie w ogrodzie też mam trochę nawłoci, ale jej pilnuję, bo już mam parę roślin nad którymi nie panuję.

Oj tych roślin nad którymi nie panuje u mnie sporo...
No cóż czasem trzeba się z tym pogodzić. W ubiegłym sezonie walczyłam z podagrycznikiem, wiosną wydawało się, że go opanowałam choć trochę, teraz wystarczyły trzy pochmurne, wilgotne dni, a on wylazł w ilości podwójnej.
Kordina 21:23, 12 wrz 2022

Cudowne ujęcie Sylwio
sylwia_slomc... 21:44, 12 wrz 2022

Kordina napisał(a)

Cudowne ujęcie Sylwio

Dzięki
gogo 01:31, 13 wrz 2022

Miło mi, że przypadły Ci do gustu Samouk zdjęciowy jestem, metodą prób i błędów i podpowiedzi od forumowych koleżanek poprawiły moje oko i sposób fotografowania. Ale do wielu dziewczyn mi daleko. Ich zdjęcia czarują. Taka Renia, Wilczyca, Agata, April i wiele innych dziewczyn robi zdjęcia profesjonalne, mają odpowiedni sprzęt wiedzę i wyczucie. Tym bardziej mi milo jak się moje bidy komuś podobają

Jeśli jesteś samoukiem i nie masz profesjonalnego sprzętu, to tym bardziej chwalę Twoje zdjęcia
Moim zdanie, jeśli się ma talent, to się go ma i nauka właściwie nie jest potrzebna
A Ty talent masz i to widać
sylwia_slomc... 10:12, 13 wrz 2022

gogo napisał(a)

Jeśli jesteś samoukiem i nie masz profesjonalnego sprzętu, to tym bardziej chwalę Twoje zdjęcia
Moim zdanie, jeśli się ma talent, to się go ma i nauka właściwie nie jest potrzebna
A Ty talent masz i to widać

Buziaki