Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

basia3012 21:39, 31 mar 2019

Dołączam się do gratulacji.
Gdy tylko zaczynał się program to zawołałam do męża to Sylwia z Ogrodowiska. No i obejrzeliśmy z wielką przyjemnością i ogród i wspaniałych gospodarzy. Bardzo dobrze wszystko wypadło.
Pozdrawiam serdecznie.
sylwia_slomc... 21:44, 31 mar 2019

mira napisał(a)
Sylwia nie mogę teraz być chwilowo na forum, ale odcinek obejrzałam i muszę Ci się wpisać

jak to było roślinne klejnoty ? no pewnie

Sylwia gratulacje
dla babci - że podjęła słuszną decyzję
dla męża - za mega pracę i serce
i dla Ciebie za całokształt

bardzo mi się podobałaś w tym uroczym kapelusiku - taka rasowa ogrodniczka, super komentarze

Maja też świetnie prowadziła po ogrodzie i tyle porad tam było - wydaje mi się że najistotniejsze problemy zostały poruszone i pokazane - po prostu ładnie zmontowane
a to że nie było wszystkiego - to nie o to przecież chodzi - oczywiście ja daliowy miłośnik wypatrywałam dalii a nie gunery ale pamiętam, że jak byli na nagraniach to chyba jakoś dzień przed była jakaś wichura i powaliła dalie - to może i nagranie nie wyszło najlepiej - czy z tego dnia były jakieś ujęcia?

Fajnie, że jesteście zadowoleni i że dane Wam było mieć taką przygodę - ogród z pewnością skorzystał.
Raz jeszcze zostawiam ciepłe słowa a w pamięci Twoje łany naparstnic, łąki, warzywnik, oczko wodne i te chochle jako karmnik

ps.
kupiłam to narzędzie do chwastów - super jest

Mireczko bardzo dziękujemy
Dobrze pamiętasz jak byli nagrywać trzeci raz, byliśmy po wichurze i dalie leżały pokotem połamane, nie pozwoliłam nagrywać ich bo mi sie normalnie płakać chciało jak na nie patrzyłam.
Podobno dobrze sprawdza się w walce z mleczemA u nas go nie brakuje
Kapelutek mnie ratował przed udarem, ja po zawale , a cały dzień na pełnym słonku w 40 stopniach, no bez kapelutka ani rusz. A spacer zaczynałiśmy pod parasolami, ale się nie sprawdziły w nagraniu
sylwia_slomc... 21:45, 31 mar 2019

basia3012 napisał(a)
Dołączam się do gratulacji.
Gdy tylko zaczynał się program to zawołałam do męża to Sylwia z Ogrodowiska. No i obejrzeliśmy z wielką przyjemnością i ogród i wspaniałych gospodarzy. Bardzo dobrze wszystko wypadło.
Pozdrawiam serdecznie.

Dziękujemy, bardzo nam miło
mira 21:50, 31 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mireczko bardzo dziękujemy
Dobrze pamiętasz jak byli nagrywać trzeci raz, byliśmy po wichurze i dalie leżały pokotem połamane, nie pozwoliłam nagrywać ich bo mi sie normalnie płakać chciało jak na nie patrzyłam.
Podobno dobrze sprawdza się w walce z mleczemA u nas go nie brakuje
Kapelutek mnie ratował przed udarem, ja po zawale , a cały dzień na pełnym słonku w 40 stopniach, no bez kapelutka ani rusz. A spacer zaczynałiśmy pod parasolami, ale się nie sprawdziły w nagraniu

Sylwia w walce z mleczem może robienie miodku mniszkowego też pomóc
Dominika11 21:51, 31 mar 2019

Sylwiu i ode mnie wielkie gratulacje nie mogłam się doczekać emisji, a tu taka niespodzianka. Wielki szacun kochana mogłam w końcu pid, ieiac twój ogród nie tylko z fotek

Wspaniały ogród jeszcze wspanialszej ogrodniczki
sylwia_slomc... 21:56, 31 mar 2019

mira napisał(a)

Sylwia w walce z mleczem może robienie miodku mniszkowego też pomóc

To prawda, miodek mniszkowy ratował mnie ostatnio z przeziębienia i był bardzo skuteczny
sylwia_slomc... 21:57, 31 mar 2019

Dominika11 napisał(a)
Sylwiu i ode mnie wielkie gratulacje nie mogłam się doczekać emisji, a tu taka niespodzianka. Wielki szacun kochana mogłam w końcu pid, ieiac twój ogród nie tylko z fotek

Wspaniały ogród jeszcze wspanialszej ogrodniczki

Buziak
MariuszG 22:23, 31 mar 2019

Hejo odcinek obejrzałem, ogród zachwycał mnie zawsze, a po zobaczeniu go okiem kamery tylko utwierdzam się w swoich odczuciach. Gratuluję Wam bardzo .

A po pierwsze, to wasza praca i jej efekty bardzo podnosiły mnie na duchu w trudniejszych momentach ostatnich miesięcy. Jak popatrzyłem sobie na TEN Ogród i poczytałem o Waszych zmaganiach i przygodach to zawsze jakoś serducho się cieszyło.

Po drugie (głupio pisać bo chłop jestem ale trudno) wzruszyłem się troszkę słuchając Was jak mówicie o tym miejscu.

Po trzecie to cieszę się że mogłem poznać wirtualnie takich Ogrodników i mam taką cichą nadzieję, że kiedyś uda się też osobiście.

Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia i siły.

PS. I taka mnie myśl naszła odnośnie samego programu, że TVN trochę dofinansował ekipę,bo jakość zdjęć i cała oprawa dorównuje zagranicznym programom
sylwia_slomc... 22:34, 31 mar 2019

Mariusz jak się cieszę i tyle ciepłych słów dziękujemy
Iwonka 06:49, 01 kwi 2019

Obejrzałam tylko zapowiedź odcinaka na FB ale nawet ten mały fragment robi wrażenie Kamera delikatnie płynie wśród falujących roślin... Niesamowite !!! Tak sobie myślę, że mieliście przy każdym nagraniu jakieś ekstrema pogodowe, pamiętam te upały przed pierwszym , teraz ziąb niesamowity...
Czekam na link do odcinka w necie, bo u mnie TV stoi i tylko się kurzy