Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Anitka 09:58, 31 mar 2019

Sylwia gratulacje. Super wyszło, znam Wasz ogród na żywo, wiele razy była, ale zobaczyłam w innych sposób. Ujęcia z drona świetne. Szkoda, że niektórych ujęć nie ma, ale program za krótki, żeby to wszystko pokazać.
Jesieni nie ma i domku w środku Oj, wielka szkoda.
Milka 10:06, 31 mar 2019

I my obejrzeliśmy wypadłaś wspaniale, naturalnie, kapelusz uroczy, ogród na bogato, ale mam niedosyt, tyle fajnych miejsc nie pokazali, no i domek w środku, wielkie gratulacje pracusie
Wiolka5_7 10:28, 31 mar 2019

Super seans Fajnie się spacerowało po Waszym ogrodzie
Gratulacje
gobasia 10:29, 31 mar 2019

Gratuluję
uroczy zakątek stworzyliście.Pięknie jest .
Sylwio ...Wyglądałaś cudnie ,kamera Cię lubi
Gosialuk 10:39, 31 mar 2019

Obejrzałam i mam niedosyt. Nie widziałam początku, bo mi zeszło na szukaniu programu w TV. Ogród w maju piękny i domek z zewnątrz i warzywnik. Wyszłaś bardzo naturalnie. Jutro sobie dooglądam. Brawo Wy. Cieszę się, że zobaczę go na żywo.
Anda 10:54, 31 mar 2019

Również gratuluję Bardzo dobrze wyszliście. Nie było widać żadnej tremy. Wg mnie bardzo naturalnie
Ogród piękny, tak go sobie wyobrażałam, ale na filmie widać jego wielkość. Szkoda, że te parę minut zmarnowane na reklamę. Można było je przenaczyć na ogród.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 11:00, 31 mar 2019

Gratulacje wszystko pięknie wyszło domek super się prezentował a ogród z lotu ptaka wyszedł ślicznie i widać ogrom terenu
katel 11:05, 31 mar 2019

Ja równiez z gtatulacjami biegnę - pięknie!!! Nie wiem jak ogarniacie taki areał i te wszystkie szczegóły, detale, ozdoby a przecież ogród jeszcze młody.
Pozdrawiam
AniazUroczyska 11:18, 31 mar 2019

Milka napisał(a)
I my obejrzeliśmy wypadłaś wspaniale, naturalnie, kapelusz uroczy, ogród na bogato, ale mam niedosyt, tyle fajnych miejsc nie pokazali, no i domek w środku, wielkie gratulacje pracusie

Podpisuję się pod tą opinią. Pierwsza myśl- duży niedosyt! Taki piękny ogród, tyle uroczych zakątków, mogli to wszystko lepiej wyeksponować i więcej pokazać!
Imienniczka 11:45, 31 mar 2019

Jeden z lepszych odcinków Mai. Ogród piękny, wykonany własnoręcznie, gospodyni bardzo naturalna
Gratulacje!