Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Katkak 17:52, 31 mar 2019

Sylwuś powiedz czy Wy jesteście zadowoleni
abiko 18:02, 31 mar 2019

Katkak napisał(a)
Sylwuś powiedz czy Wy jesteście zadowoleni

Nie wiem czy Sylwia widziała odcinek.
Anusia 18:09, 31 mar 2019

Miałam napisać komentarz w trakcie oglądania ale w przerwie na reklamę szykowałam się do wyjazdu do mamy.
Gratuluje Wam kochani. Naprawdę bardzo dobrze wyszło. Naturalnie i ja też tremy nie zauważyłam. Nie rozumiem trochę tej zmiany nazwy ogrodu ale można im wybaczyć. Wyszło pięknie.
Urszulla 18:11, 31 mar 2019

A ja przegapiłam rano i chyba najwcześniej to w czwartek wieczorem mogę oglądać. Wielka szkoda. A już po pytaniach wiadomo że jest niedosyt ogrodowy. Nie ma to jak forum, tu znamy Twoje zakątki i można sobie wrócić do jakiejś inspiracji a tv zawsze okroi wszystko.
Gruszka_na_w... 18:31, 31 mar 2019

Mnie się bardzo zajawki spodobały. Z przyjemnością obejrzę całość.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Rumianka 18:34, 31 mar 2019

Bardzo naturalne i swobodne były Twoje wypowiedzi...kapelusz super...a ogród z tymi naparstnicami zachwycający w każdym calu...Dopiero widoki z drona pokazały jak rewelacyjnie rozplanowany jest cały ogród...(pamiętam te Twoje odręczne rysunki na kilku kartkach, bo na jednej nie dałaś rady zmieścić) No i niedosyt...za mało, za krótko i wg mnie powinno być 5 odcinków, a nie 1...Jak ktoś ma 1.000m2, to jeden odcinek, ale u Ciebie jest 5 razy większy areał stąd moje oczekiwania na 5 odcinków, no nie? No i Wojtusiowe poidełko miodzio!
Agania 18:34, 31 mar 2019

Piękna premiera...oglądnęłam z wielką przyjemnością
Bogdzia 19:26, 31 mar 2019

A ja dopiero jutro obejrzę, bardzo wszyscy chwalą więc będzie na co popatrzec.
Anitka 19:26, 31 mar 2019

A gdzie nasza gwiazda przepadła Zawsze jest a to proszę chyba autografy podpisuje
sylwia_slomc... 19:44, 31 mar 2019

Jestem jestem Kochani I po raz drugi odpiszę zbiorowo.

Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za tyle miłych i ciepłych słów.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z odcinka i z zapowiedzi internetowej Balismy się, że reklamy będzie więcej niż ogrodu, ale ogrodu choć nie pokazali całego....trudno go zmieścić w takim czasie antenowym to uważam, że pokazali bardzo dużo
Zdecydowanie skupili się na ogrodzie, a nie na reklamie i to nas bardzo cieszy
Ten sukces nie jest tylko naszym sukcesem. Nie zapominamy o tym, że ogromne wsparcie dostaliśmy włąśnie od Was i wiele osób ma swój udział w naszym ogrodzie, co na którąś roślinkę spojrzę to mi o Kimś przypomina
Bez tych roślin podarowanych nie było by połowy naszego ogrodu.
A dziewczynom, Wspaniałym przyjaciółkom jestem nadal wdzięczna za pomoc w przygotowaniu ogrodu przed nagraniem. Teraz sami widzicie, że tydzień mieszanej pogody to za mało czasu dla dwóch osób na tak dużym terenie. Przez kilka dni co dziennie Inna mi pomagała w plewieniu, a my jeszcze z obwódkami wtedy walczyliśmy Dzięki Wam się udało
Nie spodziewaliśmy się telewizji w tamtym roku i zgodziliśmy się na obejrzenie ogrodu czy sie nadaje, a okazało się, że wpadł w oko od razu i w tym samym dniu już był nagrywany, a kolejny raz po tygodniu.
Bardzo Wszystkim dziękujemy, wspaniałej Ekipie:Reżyserowi, Majeczce, oraz świetnym Kamerzystom, Oprawie dźwiękowej, świetlnej i Pani Wizarzystce, która bardzo o nas dbała.
No i najważniejsze osoba, która zgłosiła nas do programu czyli Kasia z Ogrodu złudzeń i niespodzianek. Dzięki wielkie za tą niezwykła przygodę
Jednym słowem na nasz sukces złożyło się wiele osób

A dzisiaj byłam w odwiedzinach u mojej drugiej Babci( póki Ją mam) w górach, wszak góralska krew mi w żyłach płynie