kleimy deski dalej
i kleimy płytki
Plany czasem weryfikujemy z rzeczywistością, ale ogólny charakter wnętrza raczej wychodzi po naszej myśli.
Podłoga będzie w takiej płytce
Uprzejmie donoszę, że nadal kibicuję, bez względu na to, czy się odezwę czy nie i jak zawsze powodzenia życzę, oj przy budowach i remontach, można się znielubić i "być złym" na osoby i złośliwość rzeczy martwych
Oj wyjątkowo byliśmy źli na robotę i na siebie Bywa, jak wszędzie, są lepsze i gorsze dni. Przyjaciółka nadzorująca niejedną budowę czy remont powiedziała, że przez budowę czy remont niejedna para się rozwiodła bo się mijali w wyobrażeniach i wizjach.
U nas złośliwość rzeczy martwych i zapominalstwo Emusia
No pamiętam czasy budowy i wykańczania wnętrz, zdarzały nam się i cudowne ekipy i takie, które po paru dniach odprawiałam. I szukałam nowych .
Na koniec eM sam robił niektóre gniazdka i takie inne drobiazgi, bo już sam nie mial nerwów
Śliczne są te płytki ścienne. Idealnie pasują do cegły, drewna i ogolnie do stylu rustykalnego. Chociaż widuje się je też w nowoczesnych wnętrzach. Są bardzo uniwersalne.
Świetnie nie świetnie dla mnie ważne żeby do przodu i dobra organizacja czasu, a Emuś nie ma tego we krwi Tej organizacji właśnie
No i czasem trafia się taki dzień jak ostatnia sobota, ech
Tak z innymi dodatkami potrafią wyglądać bardzo nowocześnie, zwłaszcza, że są z tych dużych gabarytów raczej. Wolałabym mozaikę z maleńkich płyteczek, ale koszty przekraczały budżet więc zadowoliłam się tymi choć i one były cenowo wysoko raczej, ale na tak małą powierzchnie mogłam sobie pozwolić