Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 12:37, 28 sie 2023

Posłuchałam przyjaciółki i dałam do samego dołu okna

uzupełnianie płytek

tak to mniej więcej będzie
sylwia_slomc... 12:40, 28 sie 2023

kleimy deski dalej

i kleimy płytki

Plany czasem weryfikujemy z rzeczywistością, ale ogólny charakter wnętrza raczej wychodzi po naszej myśli.
Podłoga będzie w takiej płytce
Kordina 15:47, 28 sie 2023

Uprzejmie donoszę, że nadal kibicuję, bez względu na to, czy się odezwę czy nie i jak zawsze powodzenia życzę, oj przy budowach i remontach, można się znielubić i "być złym" na osoby i złośliwość rzeczy martwych
sylwia_slomc... 15:53, 28 sie 2023

Kordina napisał(a)
Uprzejmie donoszę, że nadal kibicuję, bez względu na to, czy się odezwę czy nie i jak zawsze powodzenia życzę, oj przy budowach i remontach, można się znielubić i "być złym" na osoby i złośliwość rzeczy martwych

Oj wyjątkowo byliśmy źli na robotę i na siebie Bywa, jak wszędzie, są lepsze i gorsze dni. Przyjaciółka nadzorująca niejedną budowę czy remont powiedziała, że przez budowę czy remont niejedna para się rozwiodła bo się mijali w wyobrażeniach i wizjach.
U nas złośliwość rzeczy martwych i zapominalstwo Emusia
Agatorek 18:21, 28 sie 2023

No pamiętam czasy budowy i wykańczania wnętrz, zdarzały nam się i cudowne ekipy i takie, które po paru dniach odprawiałam. I szukałam nowych .
Na koniec eM sam robił niektóre gniazdka i takie inne drobiazgi, bo już sam nie mial nerwów

Ale Wam idzie świetnie!
MagdaLenka 19:10, 28 sie 2023

Śliczne są te płytki ścienne. Idealnie pasują do cegły, drewna i ogolnie do stylu rustykalnego. Chociaż widuje się je też w nowoczesnych wnętrzach. Są bardzo uniwersalne.
hankaandrus_44 20:35, 28 sie 2023

Trzymam kciuki za szybkie zakończenie prac budowlanych. Ogród jeszcze trochę poczeka.
sylwia_slomc... 22:33, 28 sie 2023

Agatorek napisał(a)
No pamiętam czasy budowy i wykańczania wnętrz, zdarzały nam się i cudowne ekipy i takie, które po paru dniach odprawiałam. I szukałam nowych .
Na koniec eM sam robił niektóre gniazdka i takie inne drobiazgi, bo już sam nie mial nerwów

Ale Wam idzie świetnie!

Świetnie nie świetnie dla mnie ważne żeby do przodu i dobra organizacja czasu, a Emuś nie ma tego we krwi Tej organizacji właśnie
No i czasem trafia się taki dzień jak ostatnia sobota, ech
sylwia_slomc... 22:35, 28 sie 2023

MagdaLenka napisał(a)
Śliczne są te płytki ścienne. Idealnie pasują do cegły, drewna i ogolnie do stylu rustykalnego. Chociaż widuje się je też w nowoczesnych wnętrzach. Są bardzo uniwersalne.

Tak z innymi dodatkami potrafią wyglądać bardzo nowocześnie, zwłaszcza, że są z tych dużych gabarytów raczej. Wolałabym mozaikę z maleńkich płyteczek, ale koszty przekraczały budżet więc zadowoliłam się tymi choć i one były cenowo wysoko raczej, ale na tak małą powierzchnie mogłam sobie pozwolić
sylwia_slomc... 22:37, 28 sie 2023

hankaandrus_44 napisał(a)
Trzymam kciuki za szybkie zakończenie prac budowlanych. Ogród jeszcze trochę poczeka.

Oj Hanuś remont starej części to ledwie przedsmak tego co nas czeka.... ale może jak to mówię udłubiemy z czasem