Wczoraj ogrodem różanym, a dziś zachwyciłam się leśnym ogrodem naturalistycznym, cudownym, dużym mega kolorowy, czyli wielkie drzewa, a masa bylin mimo tego. Fajnie pokazany wszystkie miesiące, masa inspiracji, do zakochania. Jedyne z czym miałabym dylemat to chyba bym nie potrafiła po nim spacerować i pracować bez alarmu z tyłu głowy, uwaga kręci się tu niedźwiedź. Choć właścicielom jakoś się to udaje...
https://www.youtube.com/watch?v=kd1HssGgPZ8
długi film, ale nie pożałujecie.
Ula piękny buk tricolor, dla klonowych dziewczyn mega piękne klony palmowe i japońskie, dla rodkowych cała masa inspiracji. W zimie wydaje się japoński lekko, ale jak dla mnie tylko zima potem to cudny ogród leśny jak u Aprilka tylko z dojrzałymi nasadzeniami. No bajkowy

Ja byłam ciekawa wiosny bo uwielbiam roślinność leśną wiosenną i przebarwień jesiennych, nie zawiodłam się, ale najładniejszego okresu w tym ogrodzie nie umiałabym wskazać. U lubię oglądać ogrody tak jak bym po nim sama z kamerą spacerowała , a nie w formie filmu z fotografiami. Do tego w bonusie latem jest nagranie z góry dronem, można rozplanowanie ogrodu zobaczyć i strefy. Bardzo dobrze zrobiony film ujęcia cudo.