Nie mam seslerii wcale, ani jednej ani drugiej. Ja z tych co trawy lubią widzieć w realu i albo jest miłość od strzała, albo zero reakcji. Chyba przez to, ze w tych moich polach pełno dzikich traw i mi ich aż nadto... Mam miscanta giganteusa, Ml, Montanę, Zebrinusa, Shiuksa i chyba Gracka. Trzcinniki KF i Brahytricha, molinie od Uli. Careksy Ice Dance i montana od Joasi no i rozplenice Black Beauty, Moudry i Hameln....to chyba wszystkie moje trawy....
Mieliśmy iść podłączać beczki na deszczówkę, bo ma padać, a dokupiliśmy dwie, no i film z Waszym ogrodem nas tak wciągnął ja trochę już Wasz ogród znam z Ogrodowiska, ale eM był mocno zaciekawiony i baaardzo mu się podobało wieczorem jeszcze raz sobie obejrzymy, tak na spokojnie, taki jest plan bo Waszego ogrodu nie da się obejrzeć tak tylko raz, tyle fajnych miejsc, ozdób, roślin, super
Robiłaś test DNA w kierunku przyczyn chorobowych? Ja robiłam test na pochodzenie etniczne Niesamowite, kiedy można poznać krewnych w trzecim pokoleniu, którzy mieszkają teraz np. w Meksyku Niestety nie mam genów z Północy, a to dobre geny Sylwia
Widziałam fotkę Gospodarzy Ranczo Szmaragdowa Dolina, w pierwszym odruchu pomyślałam, ciekawa babka z ekipy operatorskiej, ta w kapeluszu, a to Ty! Nawał roboty mam, ale wszystkie adresy zapisane, w pierwszej wolnej chwili nadrobię. Ranczo staje się rozpoznawalne w PL
Musiałabyś zrobić rodzinne drzewo genealogiczne pokopać w przeszłości, ale nie wiem czy Ci to potrzebne Sylwia ja też hamuję, jeden dzień pracy w ogrodzie i tydzień dochodzę do siebie. W tymn roku pod górkę bardzo.
Nie robiłam. Przypadkiem wynikło z choroby bo w Europie mało spotykana jedynie Ci z domieszką tamtych genów na nią zapadają, tak powiedział lekarz specjalista, stąd ta wiedza.
Tydzień po tym jak Tomek wrzucił te zdjęcia napisał do mnie Jacek Czaplarski, współpracuje z W. Czuksanowem z pytaniem czy bym Ich nie zaprosiła do ogrodu na nagrania. Musiałam Mu uświadomić, że już z M.Jezierskim byli dwa lata temu