LIDKA
21:59, 08 wrz 2025

Trzeba stawiać betonowe dwumetrowe płoty, robić swoje i nie patrzeć na sasiadów.
Nie bez powodu mój M powiedział sąsiadowi że nie po to się z bloku wyprowadzał żeby teraz w komunie żyć. Jak coś pukło i stukło i nas to już sąsiad wisiał na siatce i do gadania chętny. Na kawę nie chciał przyjść a zrobić nic nie szło.
Dobrze że tuje ten kawalątek siatki już zarosły.
Szkoda drzew i Twój żal rozumiem. A te zgodę to coś szybko załatwili.
Masz rację z tym tłem zapożyczonym.
Sylwia przepięknie kwitnąca u Ciebie w ogrodzie pora roku i baaaardzo mi się podoba. Zdjęcia oglądam zawsze kilkakrotnie.♥️♥️♥️
Sylwuś nie zrozum mnie źle ale...
Mam ciągle pod górkę w życiu glównie zdrowotnie od długiego czasu i staram się cieszyć z rzeczy małych i pozytywnych. Nie ma się co zadręczać czymś na co i tak wpływu nie ma.
Trzeba przynajmniej próbować.
Nie bez powodu mój M powiedział sąsiadowi że nie po to się z bloku wyprowadzał żeby teraz w komunie żyć. Jak coś pukło i stukło i nas to już sąsiad wisiał na siatce i do gadania chętny. Na kawę nie chciał przyjść a zrobić nic nie szło.
Dobrze że tuje ten kawalątek siatki już zarosły.
Szkoda drzew i Twój żal rozumiem. A te zgodę to coś szybko załatwili.

Masz rację z tym tłem zapożyczonym.
Sylwia przepięknie kwitnąca u Ciebie w ogrodzie pora roku i baaaardzo mi się podoba. Zdjęcia oglądam zawsze kilkakrotnie.♥️♥️♥️
Sylwuś nie zrozum mnie źle ale...
Mam ciągle pod górkę w życiu glównie zdrowotnie od długiego czasu i staram się cieszyć z rzeczy małych i pozytywnych. Nie ma się co zadręczać czymś na co i tak wpływu nie ma.
Trzeba przynajmniej próbować.