Sylwus podczytuje u Ciebie i ogladam obrazki. Piekna jesien masz Ja tez nie wyrabiam ostatnio z pracami ogrodowymi ale ogrod sobie radzi i bez nas. Czysta natura. Zazdroszcze tych spotkan ja mam wszedzie daleko. Caluski podsylam na wszystkie smuteczki
Buziaczki wysyłam i pięknie za fotki dziękuję psinkę proszę od nas pomiziać za uszkiem mnie by też cieszył taki brzeziniak, cudnie te brzozy wyglądają i listeczki jeszcze trzymają, dębolistną masz cudną, u Ciebie widziałam i też takiej zapragnęłam, no i się udało i mam pozdrawiamy
a kalikarpa normalnie z owocami zaszalała
Wymiziam Debolistną w zaciszne miejsce posadź Brzeziniak teraz cały w żółciDziś byłam
jeden..ale za to jaki piękny koralik
Tak zrobię, dzięki U mnie brzoza ulistnienie też trzyma, dlatego tak uwielbiam brzozy
dziewczynki zapatrzone w dal . No tak, u mnie wystarczy się rozglądnąć na boki, żeby wszystko wzrokiem ogarnąć, a w Szmaragdowej przydałaby się lornetka [img
Do czego do doszlo I to tylko 4 lata, i juz lornetka potrzebna. kiedys mozna bylo siegnac okiem bez problemu. Sylwio, widac ogrom pracy i milosci wlozony w Wasza wstazke ogrodowa