Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Majówka na Majówce

Majówka na Majówce

Wiolka5_7 09:23, 05 lut 2019

mikina34 napisał(a)

Dzięki Asiu, zapiszę sobie, ta jest naprawdę imponująca ale bez podpory ani rusz

Musiałam więc sobie troszkę podkolorować dzień śnieg bajeczny ale już mi się ckni za kolorami

Moje ulubione to Doll's Minuet, takie roztańczone no i ten kolor...

Też uwielbiam te malinowe, fikuśne doll'sy w 3 miejscach je mam i fajnie nawet się mnożą ,bez wykopywania...ciekawe co będzie w tym roku , to ich 3 wiosna
sylwia_slomc... 09:32, 05 lut 2019

mikina34 napisał(a)

Oj chętnie, na pewno będę ich miała na kopy , tylko jak je zabezpieczyć na czas wysyłki żeby nie uschły? Ostatnio przesyłka listowa szła do nie tydzień , no nic coś się wymyśli będziemy w taczu jak mawiają młodzi

Albo posadzić w małej plastikowej doniczce i okleić taśmą by ziemia nie wyleciała, albo korzonki zawinąć w ręcznik papierowy i namoczyć, a potem zawinąć w woreczek i do pudełka. Ważne żeby w pudle nie goniło
Damy radę
Anda 09:41, 05 lut 2019

Mam różową szałwię Amethyst. Jest sztywna u mnie, ale wysoka, ok. 80 cm.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wiolka5_7 10:10, 05 lut 2019

A macie dziewczyny może szalwię Caradonnę ? Bo planuję kupić....jest wysoka i ciekawa jestem czy sztywno stoi ?
mikina34 10:27, 05 lut 2019

Wiolu, dostałam małą sadzonkę od Sebka, po cichu liczę, że się wysiała ociupinkę. Bardzo mi się podoba, jest taka smukła, wyższa od tej zwykłej, sztywna, w dużej kępce wygląda naprawdę pięknie Kupuj
mikina34 10:31, 05 lut 2019

Anda napisał(a)
Mam różową szałwię Amethyst. Jest sztywna u mnie, ale wysoka, ok. 80 cm.

O! Dziękuję Ewo, tej też poszukam, bardzo by mi odpowiadała jej wysokość, na tle zielonych tui pięknie by się prezentowała

mikina34 10:33, 05 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Albo posadzić w małej plastikowej doniczce i okleić taśmą by ziemia nie wyleciała, albo korzonki zawinąć w ręcznik papierowy i namoczyć, a potem zawinąć w woreczek i do pudełka. Ważne żeby w pudle nie goniło
Damy radę

Damy radę tylko palnij mnie w głowę jakby co, żebym nie zapomniała
Wiolka5_7 10:34, 05 lut 2019

mikina34 napisał(a)
Wiolu, dostałam małą sadzonkę od Sebka, po cichu liczę, że się wysiała ociupinkę. Bardzo mi się podoba, jest taka smukła, wyższa od tej zwykłej, sztywna, w dużej kępce wygląda naprawdę pięknie Kupuj

To fajnie kupię na pewno....właśnie potrzebuję wysoką,za hakone posadzić, dzięki
Anda 10:41, 05 lut 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
A macie dziewczyny może szalwię Caradonnę ? Bo planuję kupić....jest wysoka i ciekawa jestem czy sztywno stoi ?

Mam Też jest sztywna, wysoka ok. 70 cm.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 10:47, 05 lut 2019

mikina34 napisał(a)

Damy radę tylko palnij mnie w głowę jakby co, żebym nie zapomniała

A Ty mnie bo skleroza nie wybiera